ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Pin It

2024 07 05 a

 

Douglas Brodie

Είμαι πεπεισμένος ότι η “κλιματική αλλαγή” είναι μια φάρσα από την πολυετή εκστρατεία μου εναντίον της και από τις παγκόσμιες συντονισμένες υπερβολές του κατεστημένου, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι είναι απρόβλεπτα καταχρηστικό, δόλιο και συνωμοτικό στις συναλλαγές του με τους ανθρώπους.

Αυτή η εργασία είναι η υποβολή μου στο The White Rose Writing Challenge 2024 με θέμα “Η Πράσινη Απατεωνιά“. Η εκτενής απομυθοποίηση της πολύπλευρης φάρσας της κλιματικής αλλαγής που καταστρέφει την οικονομία είναι στην πραγματικότητα πολύ δύσκολη σε ένα σχετικά σύντομο δοκίμιο με όριο λέξεων, αλλά ας πάμε, με μεγάλη εξάρτηση σε υπερσυνδέσμους που εξοικονομούν λέξεις.

Αυτό το άρθρο στοχεύει να δείξει ότι όποιος εξακολουθεί να πιστεύει στην επικίνδυνη υπερθέρμανση του πλανήτη από το CO2 (γνωστή και ως “κλιματική αλλαγή”) πρέπει επειγόντως να επανεξετάσει τις απόψεις του προτού οι δικτατορικές καταπιέσεις και στερήσεις του Net Zero που μας επιβάλλονται με το πρόσχημα της “καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής” γίνουν απαράδεκτα επαχθείς και καταστροφικές.

Αποκαλύπτει τα κραυγαλέα ψεύδη της αφήγησης του κατεστημένου για την αλλαγή του κλίματος και δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας για να δείτε τις “πραγματικά πολύ ανόητες” απάτες τους. Χρειάζεται μόνο να ανοίξετε το μυαλό σας στη θλιβερή πραγματικότητα ότι σχεδόν όλα όσα μας έχουν πει το διττό κατεστημένο και τα πληρωμένα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για την “κλιματική αλλαγή” είναι ψέματα. Οι απλές εξηγήσεις και τα γεγονότα σε αυτό το άρθρο θα σας επιτρέψουν να δείτε όλη την εξωφρενικά ψεύτικη προπαγάνδα τους και την πλύση εγκεφάλου για την “κλιματική αλλαγή”.

Έχω σταματήσει να προσπαθώ να κάνω λογικές συζητήσεις με στενόμυαλους, προδότες πολιτικούς. Απευθύνομαι τώρα σε απλούς ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους ίσως δεν έχουν την ικανότητα να αμφισβητήσουν αυτό που συμβαίνει, γίνονται όμως όλο και πιο καχύποπτοι ότι εξαπατώνται και καταχρώνται φρικτά για απώτερα πολιτικά κίνητρα σχετικά με την “κλιματική αλλαγή” και άλλες παγκοσμιοποιητικές μηχανορραφίες.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην άχρηστη επιστήμη του κατεστημένου, στις αντιανθρωπιστικές κλιματικές πολιτικές να μας οδηγήσουν όλο και πιο βαθιά στην καταστροφή των ενεργειακών υποδομών.

Η προέλευση της φάρσας της “κλιματικής αλλαγής”.

Αυτό αποκαλύπτει την σπάνια αναφερόμενη αντικαπιταλιστική, αντιδημοκρατική και ακόμη και αντιανθρωπιστική προέλευση της επιστημονικά διεφθαρμένης, μαλθουσιανής, φρικτά πολιτικοποιημένης, φρικτά εδραιωμένης και ανελέητα επιβεβλημένης φάρσας για την κλιματική αλλαγή.

Ανησυχίες για τον αντίκτυπο της ανθρωπότητας στο περιβάλλον και τους πλανητικούς πόρους είχαν διατυπωθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Thomas Malthus (1766-1834). Τον τελευταίο καιρό, διάφοροι κακοί ηθοποιοί έχουν οπλοποιήσει αυτές τις ανησυχίες για σκοτεινά απώτερα κίνητρα. Ένας τέτοιος ήταν ο αείμνηστος δισεκατομμυριούχος σοσιαλιστής Maurice Strong, που ίδρυσε τη Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) το 1988 και τη Σύνοδο Κορυφής της για τη Γη το 1992, την προέλευση του προτύπου της Ατζέντας 21 για αυταρχική παγκόσμια διακυβέρνηση του ΟΗΕ και αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου. Είναι γνωστός για την περιβόητη ρήση του:

“Δεν είναι η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη να καταρρεύσουν οι βιομηχανοποιημένοι πολιτισμοί; Δεν είναι δική μας ευθύνη να το κάνουμε αυτό;”

Ο Μακιαβελικός Strong βάλθηκε να δημιουργήσει ένα ψεύτικο πρόβλημα βασισμένο σε ψευδοεπιστήμη, βασιζόμενος στην Έκθεση Charney του 1979 (η οποία από τότε απομυθοποιήθηκε), η οποία έθεσε τη μπάλα σε κίνηση για την βολικά δυσνόητη υπόθεση της υπερθέρμανσης του πλανήτη λόγω ανθρωπογενούς CO2. Δημιούργησε ένα σύστημα γραφειοκρατών που παρακάμπτουν τη δημοκρατία για να κάνει τις ανεπτυγμένες χώρες να αποβιομηχανοποιηθούν και να πληρώσουν, εμπνευσμένος από αυτή τη δήλωση της Λέσχης της Ρώμης:

“Ο κοινός εχθρός της ανθρωπότητας είναι ο άνθρωπος. Αναζητώντας έναν νέο εχθρό που θα μας ενώσει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη του νερού, η πείνα και τα παρόμοια θα ταίριαζαν. … Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα”.

Η κλιμάκωση της κλιματικής αλλαγής από την IPCC του ΟΗΕ ξεκίνησε σοβαρά στην έκθεσή της το 1995, όταν ο κύριος συγγραφέας Ben Santer υποστήριξε ψευδώς ότι τα δεδομένα της παγκόσμιας θερμοκρασίας έδειξαν μια “ευδιάκριτη ανθρώπινη επιρροή”. Για λεπτομέρειες δείτε την θυμωμένη μου ανάρτηση του 2019. Η ισχυριζόμενη ανθρώπινη επιρροή του Santer δεν έχει αναπαραχθεί ποτέ μέχρι σήμερα και η ποτέ αποδεδειγμένη υπόθεση της υπερθέρμανσης του πλανήτη λόγω ανθρωπογενούς CO2 του κατεστημένου έχει διαψευσθεί από πολλές μελέτες, όπως αυτή. Το μόνο που λαμβάνουμε ποτέ από τον ΟΗΕ είναι αηδίες, όχι σωστή επιστήμη, με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών να βροντοφωνάζει για “παγκόσμιο βρασμό” και τον επικεφαλής του ΟΗΕ για το κλίμα να κοροϊδεύει τον αντιεπιστημονικό εαυτό του με το να λέει ότι έχουμε μόνο δύο χρόνια για να σώσουμε τον κόσμο.

Οι Big Industry και Big Money εντάχθηκαν με ενθουσιασμό στο συγκρότημα για να αρπάξουν ένα μερίδιο από την βαριά επιδοτούμενη (με σκληρά έξοδα των φορολογουμένων) πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων απάτη για την κλιματική αλλαγή. Στο κόμμα συμμετείχαν επίσης το ακαταλόγιστο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και πολυδισεκατομμυριούχοι με απεριόριστους προϋπολογισμούς για προπαγάνδα, λογοκρισία και πλύση εγκεφάλου, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και οι Ροκφέλερ, που χρησιμοποιούν την φάρσα της κλιματικής αλλαγής για να χειραγωγήσουν τη δημόσια πολιτική για τους προσωποκεντρικούς τους στόχους.

Η απόδειξη ότι η “κλιματική αλλαγή” είναι φάρσα.

Το κατεστημένο διαβεβαιώνει ευθαρσώς ότι το ανθρωπογενές CO2 είναι το κύριο “χειριστήριο ελέγχου” του παγκόσμιου κλίματος, ένας παράλογος ισχυρισμός που δεν υποστηρίζεται από εμπειρικά δεδομένα και έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική. Καταρρίπτεται εύκολα, μεταξύ άλλων, κοιτάζοντας τις παγκόσμιες μεταβολές της θερμοκρασίας στις πρόσφατες χιλιετίες που φαίνονται σε αυτή την ανακατασκευή, οι οποίες θα δείξω πως ταιριάζουν πολύ καλά με το ιστορικό αρχείο. Ξεκινώντας από περίπου 6.000 χρόνια πριν, δείχνει ότι οι θερμοκρασίες ήταν πιο θερμές από τώρα, γεγονός που εξηγεί γιατί το Orkney άκμασε τόσο εκπληκτικά σε αυτούς τους πρώιμους χρόνους.

Μια επακόλουθη περίοδο ψύξης την ακολούθησε η Μινωική Θερμή Περίοδος και στη συνέχεια η Ρωμαϊκή Θερμή Περίοδος, όταν σταφύλια καλλιεργήθηκαν κατά μήκος του Vine Lane στο Newcastle (τείχος του Αδριανού). Προκλήθηκε αυτή η θερμή περίοδος από μια απότομη αύξηση των επιπέδων CO2 της ατμόσφαιρας λόγω της έντονης δραστηριότητας των ρωμαϊκών αρμάτων; Όχι, αυτή η ανακατασκευή δείχνει ότι τα επίπεδα CO2 τότε ήταν πολύ χαμηλότερα από τώρα. Όποια και αν είναι η κλιματική επίδραση που οδήγησε σε αυτές τις καλοήθεις συνθήκες, έδωσε τη θέση της στο δριμύ ψύχος του Μεσαίωνα (με αμελητέα αλλαγή στα επίπεδα CO2), που οδήγησε σε μαζικές μεταναστεύσεις του ευρωπαϊκού πληθυσμού για αναζήτηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.

Ο Μεσαίωνας έδωσε τη θέση του στη Μεσαιωνική Θερμή Περίοδο, όταν χτίστηκαν υπέροχοι καθεδρικοί ναοί σε όλη την Ευρώπη και οι Βίκινγκς εγκαταστάθηκαν στη Γροιλανδία. Αυτές οι καλοήθεις καταστάσεις με τη σειρά τους έδωσαν τη θέση τους στη Μικρή Εποχή των Παγετώνων (~1300 έως ~1800). Έκανε τόσο κρύο, που έγιναν πανηγύρια πάγου πάνω στον παγωμένο ποταμό Τάμεση και οι Βίκινγκς αναγκάστηκαν να φύγουν από τη Γροιλανδία που γέμισε πάγους. Η σύγχρονη επιστήμη άρχισε τότε να προοδεύει και αποκάλυψε ότι αυτές οι ψυχρές περίοδοι συνέπεσαν με περιόδους εξαιρετικά χαμηλής ηλιακής δραστηριότητας, πχ. την Maunder Minimum.

Η ηλιακή δραστηριότητα άρχισε να αυξάνεται λίγο καιρό πριν από τα μέσα του 18ου αιώνα, όταν ξεκίνησε η Βιομηχανική Επανάσταση και η Μικρή Εποχή των Παγετώνων έδωσε τη θέση της σε σταδιακή, αλλά ταλαιπωρημένη θέρμανση του πλανήτη. Αυτό οδήγησε στον συναγερμό του κατεστημένου στα τέλη του 20ου αιώνα σχετικά με την “υπερθέρμανση του πλανήτη”, η οποία προσποιήθηκαν ότι προκλήθηκε από το ανθρωπογενές CO2, όταν οφειλόταν ξεκάθαρα στην ισχυρή ηλιακή δραστηριότητα του Σύγχρονου Μεγίστου (δείτε το γράφημα Maunder παραπάνω), την ισχυρότερη των αιώνων. Το κατεστημένο αγνοεί ξεδιάντροπα αυτή την άβολη επιστήμη και ξεδιπλώνει ευθαρσώς το νήμα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη από την έναρξη της Βιομηχανικής Επανάστασης οφείλεται κυρίως στην αύξηση των επιπέδων CO2.

Ποτέ δεν αναφέρουν την πραγματικότητα, (λένε) ότι ζούμε σε έναν λιμό CO2 σε σχέση με το πολύ πιο πράσινο, πλουσιότερο σε CO2, αλλά ποτέ “σε βρασμό” παρελθόν της γης. Συνεχίζουν ακόμη και με το να εκφράζουν φόβους για την ανάγκη “δέσμευσης” του CO2 από την ατμόσφαιρα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Climategate που διέρρευσαν το 2009 από τη Μονάδα Έρευνας για το Κλίμα του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, βασικό κόμβο της κλιματικής επιστήμης της IPCC του ΟΗΕ, έδειξαν πώς οι κλιματικοί επιστήμονές της συμπεριφέρονταν ως μαριονέτες του κατεστημένου που αγοράζονται και πληρώνονται, πχ. όταν ένας από αυτούς μαρτύρησε το παιχνίδι γράφοντας:

“Πρέπει να απαλλαγούμε από τη μεσαιωνική θερμή περίοδο”…

Αυτό οδήγησε στη δημιουργία της ψεύτικης γραφικής παράστασης των παγκόσμιων θερμοκρασιών “ραβδί χόκεϊ”, η οποία αντί για την πραγματικότητα δεν απεικόνιζε σχεδόν καμία αλλαγή σε 1.000 χρόνια και μετά μια ξαφνική άνοδο στα τέλη του 1900. Προωθήθηκε με χαρά από τη διττή IPCC των Ηνωμένων Εθνών, καθώς απεικόνιζε την υπερθέρμανση του πλανήτη στα τέλη του 20ου αιώνα ως πρωτοφανή και υποστήριξε την προσποίηση του “χειριστηρίου ελέγχου” του CO2. Χρειάστηκαν χρόνια επίμονης έρευνας από μια μικρή ομάδα ρεαλιστών για το κλίμα, την οποία παρεμπόδισαν οι επιστήμονες της IPCC αρνούμενοι να δημοσιοποιήσουν τα δεδομένα τους, για να αποδειχθεί ότι το γράφημα του “ραβδιού του χόκεϊ” ήταν ψεύτικο, κατασκευασμένο από ελαττωματικά δεδομένα και στατιστικές γελοιότητες. Το βιβλίο The Hockey Stick Illusion περιγράφει λεπτομερώς την εξαπάτηση.

Το ξέπλυμα από το κατεστημένο του σκανδάλου Climategate επαναδραστηριοποιείται τώρα στην παρόμοια προκατειλημμένη Έρευνα Hallett για τις επιστημονικές αδικίες του σκανδάλου της Covid, παράλληλα παραδείγματα του κατεστημένου που ψεύδεται θεωρώντας μας όλους ηλίθιους και χαρακτηρίζοντας τους διαφωνούντες ως “θεωρητικούς συνωμοσίας”. Οι συντονισμένες κινήσεις τους για ακύρωση, λογοκρισία, ακόμη και φυλάκιση αντιφρονούντων αποδεικνύουν ότι οι ίδιοι είναι οι συνωμότες.

Η προσποίηση ότι τα αυξανόμενα επίπεδα ατμοσφαιρικού CO2 οδηγούν σε επικίνδυνη υπερθέρμανση του πλανήτη καταρρίπτεται από μελέτες και ανακατασκευές του τι συνέβη στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν, όπως περιγράφεται σε αυτό το έγγραφο. Αυτές δείχνουν ότι η αύξηση του ατμοσφαιρικού CO2 ακολουθεί την άνοδο της παγκόσμιας θερμοκρασίας αντί να έρχεται πριν από αυτήν και να την προκαλεί, δηλαδή το ακριβές αντίστροφο της προσποίησης του κατεστημένου του “χειριστηρίου ελέγχου” του κλίματος CO2.

Δείτε επίσης αυτό το έγγραφο* και τη συνέχεια που περιγράφουν 2 περιπτώσεις παγκόσμιας ψύξης από τα μέσα της δεκαετίας του 1940, οι οποίες συνέβησαν παρά το ολοένα αυξανόμενο ατμοσφαιρικό CO2, η πρώτη τη δεκαετία του 1960-70, τόσο ανησυχητική εκείνη την εποχή που προκάλεσε τρόμο μιας νέας εποχής παγετώνων, συν ένας κατάλογος με “καπνό και καθρέφτες” συσκότισης και εξαπάτησης στην απατηλή αφήγηση του κατεστημένου για την κλιματική αλλαγή.

Περαιτέρω αποδείξεις ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω CO2 είναι φάρσα δίνονται από την άθλια αποτυχία των υπολογιστικών κλιματικών μοντέλων του κατεστημένου να δώσουν αξιόπιστες προβλέψεις για την παγκόσμια θερμοκρασία. Εδώ αποτυγχάνουν παταγωδώς στα γραφήματα των προβλέψεων έναντι των παρατηρήσεων το 2015 και ακόμη χειρότερα το 2022. Αποδεικτικά στοιχεία δίνονται επίσης από τις προβλέψεις Chicken Licken του κατεστημένου για καταστροφές που σχετίζονται με το κλίμα οι οποίες δεν έχουν πραγματοποιηθεί, εδώ και 20 και πλέον χρόνια πίσω. Ομοίως, η ψευδής “κλιματική έκτακτη ανάγκη” του κατεστημένου αντικρούστηκε από την Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα που υπογράφηκε από χιλιάδες ανεξάρτητους επιστήμονες.

Οι αποτυχίες του κατεστημένου στην κλιματική μοντελοποίηση εξηγούνται εύκολα από τις πολλές μελέτες, πχ. εδώ, εδώ και εδώ, που δείχνουν ότι το φαινόμενο της θέρμανσης του CO2 είναι ήδη “κορεσμένο” και ότι ακόμη και ένας απόμακρος διπλασιασμός της συγκέντρωσης του CO2 στην ατμόσφαιρα (σήμερα 420 ppm) θα έχει ελάχιστη επίδραση στις παγκόσμιες θερμοκρασίες. Το τελευταίο συνδέεται με μελέτες που δείχνουν ότι το “άζωτο” και το μεθάνιο έχουν επίσης ελάχιστη επίδραση στο κλίμα. Το κατεστημένο αγνοεί όλη αυτή την άβολη επιστήμη και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί τη δική του σκουπίδοεπιστήμη ως πρόσχημα για να διεξάγει πόλεμο κατά της γεωργίας, επιδιώκοντας τους δυστοπικούς στόχους της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, που κανένα εκλογικό σώμα δεν ψήφισε ποτέ.

Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η IPCC του ΟΗΕ έχει εντολή να μελετά μόνο τους κινδύνους των ανθρώπινων και όχι των φυσικών επιδράσεων στο κλίμα. Ποτέ δεν παραδέχονται στο ευρύ κοινό αυτόν τον περιορισμό που καταστρέφει την αντικειμενικότητα. Τους επιτρέπει να προσποιούνται ότι τα αυξανόμενα επίπεδα ατμοσφαιρικού CO2 πρέπει να είναι το πρόβλημα, επειδή αγνοούν σχεδόν όλα τα άλλα! Αγνοούν τις ηλιακές παραλλαγές, τις πλανητικές τροχιακές και βαρυτικές διακυμάνσεις, τους κύκλους ENSO, PDO και AMO που οδηγούνται από τον ήλιο/τους ωκεανούς και πολλά άλλα και προσποιούνται ότι τα αέρια του θερμοκηπίου – δίνοντας έμφαση στο ανθρωπογενές CO2 και χωρίς καν να αναφέρουν τους υδρατμούς, το πιο σημαντικό αέριο του θερμοκηπίου – και άλλες “ανθρωπογενείς δυνάμεις” που είναι οι κύριοι μοχλοί του κλίματος.

Η IPCC των Ηνωμένων Εθνών ισχυρίζεται ότι το ατμοσφαιρικό CO2 πρέπει να είναι ο κύριος μοχλός του κλίματος, επειδή η αλλαγή στη συνολική ηλιακή ακτινοβολία (TSI) κατά τη διάρκεια του 11ετούς ηλιακού κύκλου είναι πολύ μικρή. Αυτό είναι ψεύδος μέσω παράλειψης, διότι εντός της μικρής διακύμανσης της TSI υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις σε μέρη του φάσματος όπως το υπεριώδες, που επηρεάζει το στρώμα του όζοντος, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει τις παγκόσμιες θερμοκρασίες.

Οι διακυμάνσεις στην ένταση του μαγνητικού πεδίου του ήλιου είναι σαφώς ένα πολύ σημαντικό φυσικό “χειριστήριο ελέγχου” του παγκόσμιου κλίματος. Δείτε πόσο όμορφα αυτή η γραφική ανακατασκευή απεικονίζει τα σκαμπανεβάσματα της παγκόσμιας θερμοκρασίας τις τελευταίες δύο χιλιετίες, όπως αναλύθηκε παραπάνω, με την ισχυρή αιχμή στα τέλη του 20ου αιώνα να συμπίπτει με την έναρξη της φάρσας του κατεστημένου για την κλιματική αλλαγή.

Το μαγνητικό πεδίο του ηλιακού ανέμου επηρεάζει το κλίμα της Γης προστατεύοντάς μας από τις εισερχόμενες κοσμικές ακτίνες όταν είναι ισχυρό, με αποτέλεσμα μειωμένη νεφοκάλυψη και υψηλότερες παγκόσμιες θερμοκρασίες και αντίστροφα όταν είναι αδύναμο. Αυτό το φαινόμενο έχει μελετηθεί από τους ανεξάρτητους επιστήμονες Svensmark και Shaviv και έχει ισχυρή υποστήριξη από την παρατήρηση. Εξηγείται σε αυτό το απόσπασμα από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Climate: The Movie, που απομυθοποιεί την απάτη. Το κατεστημένο απλώς αγνοεί αυτήν την ενοχλητική επιστήμη.

Ο ανεξάρτητος αστροφυσικός Dr. Willie Soon κατέρριψε την αμβλεία στάση της IPCC του ΟΗΕ για το CO2, αναλύοντας το ρεκόρ θερμοκρασίας αγροτικών περιοχών (αποφεύγοντας την προκατάληψη της υπερθέρμανσης των Αστικών Νήσων) τα τελευταία 150 χρόνια και τις αντίστοιχες αλλαγές στην ηλιακή δραστηριότητα, για να καταλήξει στο προφανές συμπέρασμα ότι είναι ο ήλιος και όχι το CO2 που οδηγεί τις παγκόσμιες θερμοκρασίες. Ο πρώην υποστηρικτής της IPCC, καθηγητής Fritz Vahrenholt, κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα πριν από μια δεκαετία, όπως τεκμηριώνεται στο βιβλίο του The Neglected Sun.

Μια άλλη κοροϊδία του κατεστημένου περί κλιματικής αλλαγής είναι η αδικαιολόγητη αναδρομική προσαρμογή των επίσημων καταγραφών θερμοκρασίας, πάντα προς την κατεύθυνση που κάνει την υπερθέρμανση του πλανήτη να φαίνεται χειρότερη. Αυτή η ανάρτηση περιγράφει τις προσαρμογές που έγιναν από το διεφθαρμένο βρετανικό Met Office στη σειρά HadCRUT, στο βαθμό που “το μεγαλύτερο μέρος της θέρμανσης από το 2001 είναι αποτέλεσμα προσαρμογών στα δεδομένα”. Αυτή η ανάρτηση περιγράφει τις συγκλονιστικές προσαρμογές στα δεδομένα θερμοκρασίας των ΗΠΑ με την αύξηση των πρόσφατων και τη μείωση των παλαιότερων θερμοκρασιών. Αυτή η εξαπάτηση αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι τα επίσημα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών όλων των εποχών στις ΗΠΑ εξακολουθούν να υπάρχουν στα χρόνια της δεκαετίας του 1930, όταν, όπως έχει παραδεχτεί ακόμη και η IPCC του ΟΗΕ, τα επίπεδα CO2 ήταν πολύ χαμηλά για να προκαλέσουν τέτοια θέρμανση.

Η πιο πρόσφατη κοροϊδία του κατεστημένου για την κλιματική αλλαγή αφορά ένα γεγονός που έχουν κρύψει από το κοινό μέσω παγκόσμιας συντονισμένης λογοκρισίας, δηλαδή την υποθαλάσσια ηφαιστειακή έκρηξη του Χούνγκα Τόνγκα το 2022, που διοχέτευσε τεράστιες ποσότητες υδρατμών, το πιο σημαντικό αέριο του θερμοκηπίου, ψηλά στη στρατόσφαιρα. Οι παγκόσμιες θερμοκρασίες παρουσιάζουν τώρα μια άνευ προηγουμένου άνοδο ~1°C σε αντίθεση με οποιοδήποτε προηγούμενο Ελ Νίνιο (σε σύγχρονες μετρήσεις), με το κατεστημένο να ισχυρίζεται ξεδιάντροπα ότι οφείλεται στο ανθρωπογενές CO2. Αυτό είναι ξεκάθαρα ψέμα, κυρίως επειδή η ίδια η (ψευδο-) επιστήμη της IPCC του ΟΗΕ προβλέπει την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω CO2 με ρυθμό το πολύ 0,3°C ανά δεκαετία. Ο Paul Homewood καταρρίπτει εύκολα τον αβάσιμο ισχυρισμό ότι το 2023 ήταν το πιο καυτό έτος των τελευταίων 125.000 ετών.

Η λογοκρισία από το κατεστημένο του Hunga Tonga μαρτυράει το παιχνίδι. Δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι οι υδρατμοί είναι πολύ πιο ισχυρό αέριο θερμοκηπίου από το CO2 και έχουν μείνει σε ανοησίες για “παγκόσμιο βρασμό”, τώρα που οι παγκόσμιες θερμοκρασίες έχουν πέσει από το 1998 στο 2023, με πολλαπλές παροδικές ENSO στην πορεία και μοιάζοντας πολύ με την φθίνουσα θερμή φάση της απαγορευμένης και να αναφέρεται Πολυδεκαετούς Ταλάντωσης του Ατλαντικού (AMO), αλλά υποτίθεται πως ξαφνικά η θερμοκρασία ξεπέρασε το πολύτιμο όριο των 1,5°C του ΟΗΕ!

Η ματαιότητα της φάρσας του Net Zero.

Έχω γράψει πολλές φορές για την ματαιότητα της παραληρηματικής και σκληρά οπισθοδρομικής “λύσης” του κατεστημένου στο μη πρόβλημα της “κλιματικής αλλαγής” με την εξάλειψη της παγκόσμιας κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων για τη μείωση των ανθρωπογενών εκπομπών CO2 ώστε να φτάσουμε στο “καθαρό μηδέν”. Θα κρατήσω αυτή την ενότητα σύντομη.

Η πραγματικότητα ότι το CO2 έχει αμελητέα επίδραση στο κλίμα σημαίνει ότι όλες οι προσπάθειές μας για τη μείωση των εκπομπών CO2 ήταν άσκοπες. Η ανάπτυξη, παρά τη συμβουλή ενός επικεφαλής επιστημονικού συμβούλου της κυβέρνησης, διακοπτόμενων δαπανηρά επιδοτούμενων λεγόμενων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως ανεμογεννήτριες και ηλιακοί συλλέκτες που καταλήγουν ως τοξικά μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια όταν φτάνουν στο τέλος της σύντομης ζωής τους, δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει ξεκινήσει εξαρχής. Αυτά ήταν χρήματα κατευθείαν στα σκουπίδια, ή μάλλον χρήματα κατευθείαν από τις τσέπες του ευρύτερου κοινού στα ταμεία των Big Money. Εξίσου άστοχη δέσμευση και αποθήκευση του διοξειδίου του άνθρακα και το πράσινο υδρογόνο είναι βέβαιο ότι θα είναι καταστροφικά δαπανηρά. Τέτοιες ακατάλληλες τεχνολογίες και η νομικά υποχρεωτική ώθηση για το Net Zero καταδικάζουν τις χώρες σε μακροπρόθεσμη οικονομική παρακμή.

Μερικά τελευταία σημεία για να συνοψίσουμε την παράνοια/αρνητικότητα του Net Zero. Έχω θέσει τέτοια σημεία σε πολλούς κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πάντα με απογοήτευαν ή δεν απάντησαν καθόλου:

Τα επίπεδα CO2 της ατμόσφαιρας αυξάνονται κατακόρυφα εδώ και δεκαετίες, ανεπηρέαστα από τις διάφορες συμφωνίες “ορόσημο” για το κλίμα (ή τα παγκόσμια lockdown για την Covid) που εμφανίζονται σε αυτό το σχολιασμένο γράφημα του Mauna Loa. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι μέχρι σήμερα προσπάθειες απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές είχαν επίδραση στην ανοδική τάση ή ότι οι εντατικοποιημένες προσπάθειες απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές θα μπορούσαν να τις σταματήσουν σύντομα, πολύ λιγότερο να τη μετατρέψουν σε απότομη πτώση.

Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεισφέρει μόλις το 1% των παγκόσμιων εκπομπών CO2, επομένως ανεξάρτητα από την αμφισβητούμενη επιστήμη της υποτιθέμενης ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη, η προσπάθεια μονομερούς απαλλαγής από τον άνθρακα είναι άσκοπη, δεδομένου ότι ο πολύ πιο πυκνοκατοικημένος μη δυτικός κόσμος δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα σύντομα. Γιατί αυτοκτονούμε άσκοπα οικονομικά;
Ο κόσμος ως σύνολο εξακολουθεί να εξαρτάται περίπου κατά 84% από τα ορυκτά καύσιμα, ένα αγεφύρωτο χάσμα μακριά από το Net Zero. Μετά από 15 επώδυνα χρόνια προσπάθειας για την Κλιματική Αλλαγή/Net Zero, το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να εξαρτάται κατά 80% από τα ορυκτά καύσιμα, ξεκάθαρη απόδειξη ότι η απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές δεν οδηγεί πουθενά. Η λεγόμενη παγκόσμια μετάβαση στην πράσινη ενέργεια είναι μια φαντασία που δεν οδηγεί πουθενά.
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ενημερώθηκε σε μια πρόσφατη έκθεση που ανατέθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας ότι δεν έχει καμία ελπίδα να επιτύχει τους στόχους του Net Zero (που είναι προφανές εδώ και πολλά χρόνια), αλλά συνεχίζει παρόλα αυτά, μια σαφή ένδειξη ότι ο πραγματικός σκοπός του Net Zero είναι να μας παρασύρει σε νομικά κομμενη και ραμμένη αποβιομηχανοποιημένη εξαθλίωση.

Η προσπάθεια απομάκρυνσης του άνθρακα από το δίκτυο βασιζόμενη σε διαλείπουσα αιολική και ηλιακή ενέργεια χωρίς την 24/7 εξισορρόπηση και εφεδρική υποστήριξη που παρέχεται σήμερα από τα ορυκτά καύσιμα (ο τελευταίος σταθμός παραγωγής ενέργειας από άνθρακα του Ηνωμένου Βασιλείου θα αποσυρθεί τον Οκτώβριο) θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε παρατεταμένες διακοπές ρεύματος ή/και ενεργειακό δελτίο. Η Υπουργός Ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει ιδέα πώς να αποφύγει αυτή την αυτοεπιβεβλημένη καταστροφή, αν κρίνουμε από την σοκαριστικά αφελή απάντησή της σε πρόσφατη ερώτηση. Η αποθήκευση σε μπαταρίες που κοστίζει πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια δεν αποτελεί επιλογή. Το να επιτρέψουμε σε αυτήν την καταστροφή να ξεδιπλωθεί μοιάζει με ένα διαβολικό σχέδιο της πράσινης μαφίας για να παρασύρει την οικονομία προς τα κάτω.
Οι προσπάθειες να πείσουν ή να εξαναγκάσουν το κοινό να υιοθετήσει ανεπιθύμητα και άσκοπα ηλεκτρικά οχήματα και αντλίες θερμότητας δεν οδηγούν πουθενά αλλού από το να οδηγήσουν, μεταξύ άλλων, στην καταστροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως γίνεται σαφές εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Και πάλι, αυτό μοιάζει με μέρος ενός διαβολικού σχεδίου για την “κατάρρευση των βιομηχανοποιημένων πολιτισμών”, για να παραφράσουμε τον αρχιτέκτονα της IPCC του ΟΗΕ Maurice Strong.

Συμπεράσματα.

Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν το θέμα της “κλιματικής αλλαγής” πολύ απόκρυφο και τρομακτικό για να αμφισβητηθεί και ότι προτιμούν να επιλέγουν την άνετη υπόθεση ότι οι αρχές του κατεστημένου πρέπει να εργάζονται για το συμφέρον μας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να δείξει ότι, αντίθετα, το κατεστημένο και οι μαριονέτες πολιτικοί τους έχουν σκοπό να μας προκαλέσουν σοβαρή ζημιά και ότι τα στοιχεία για αυτό είναι ξεκάθαρα.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απέρριψε πρόσφατα μια αναφορά για την κατάργηση του νόμου για την αλλαγή του κλίματος του 2008 και των στόχων του Καθαρού Μηδέν. Συγκρίνετε τα ξεκάθαρα αποδεικτικά στοιχεία που δίνονται παραπάνω με την απατηλή απάντησή τους, συμπεριλαμβανομένου του απατηλού ισχυρισμού τους ότι μείωσαν στο μισό τις εκπομπές CO2 του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν κατά κύριο λόγο έχουν απομακρυνθεί μόνο από το εσωτερικό της χώρας, εις βάρος πολλών θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι σίγουρα προφανές ότι οι πολιτικοί μας λένε ψέματα και ότι η “πραγματικά πολύ ηλίθια” αφήγηση για την κλιματική αλλαγή δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα. Όλα έχουν να κάνουν με την επιβολή βαθύ κρατικού ολοκληρωτικού ελέγχου στους ανθρώπους και τους παγκόσμιους πόρους, όλα κρυφά σχεδιασμένα πριν από πολλές δεκαετίες.

Όλα τα κύρια πολιτικά κόμματα του Ηνωμένου Βασιλείου, οι Συντηρητικοί, το Εργατικό, οι Lib Dem και το SNP, που συχνά αναφέρονται συλλογικά ως το Uniparty, υποστηρίζουν σθεναρά τη φάρσα για την κλιματική αλλαγή και μαζί στερούν την αντίδραση του εκλογικού σώματος σε αυτήν και σε άλλες παγκοσμιοποιητικές επιβολές. Μας οδηγούν εσκεμμένα σε ήδη πολύ προχωρημένη αποβιομηχάνιση, επίπεδα στέρησης “απόλυτου μηδέν” και, χωρίς ορυκτά καύσιμα, συνθήκες διαβίωσης πριν από τη βιομηχανική επανάσταση.

Τι φρικτό χάος! Η πρότασή μου για να βγούμε από αυτό είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ψηφίζουν για τα προδοτικά αυτά κόμματα. Δεν υποστηρίζω κάποιο συγκεκριμένο αντίπαλο κόμμα, αλλά αν το Uniparty έπαιρνε πολύ χαμηλό αριθμό ψήφων θα είχε πολύ μειωμένο ηθικό κύρος, κάτι που θα ήταν τουλάχιστον μια αρχή. Εάν οι εκλογικές περιφέρειες μπορούσαν με κάποιο τρόπο να οργανωθούν για να επικεντρώσουν τις ψήφους τους σε έναν και μόνο υποψήφιο κατά αυτών των κομμάτων, θα μπορούσαν να αποφύγουν τον κατακερματισμό των ψήφων τους.

------------------------------------------------------
* https://www.conservativewoman.co.uk/smoke-mirrors-and-co2-emissions/

Πηγή


Εκτύπωση   Email