H ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Pin It

2024 04 24 a

 

Llewellyn H. Rockwell Jr* (Μετάφραση Nikos Maris)

Στον πυρήνα της πολυπολιτισμικότητας βρίσκεται η επίθεση στον Χριστιανισμό και μεγάλο τμήμα αυτής της επίθεσης έχει τις ρίζες της στους υποκριτές της πνευματικής ελίτ.

Σύμφωνα με το λεξικό «Britannica», η πολυπολιτισμικότητα είναι «η άποψη ότι οι πολιτισμοί, οι φυλές και οι εθνότητες, ιδιαίτερα εκείνες των μειονοτικών ομάδων, αξίζουν ιδιαίτερης αναγνώρισης των διαφορών τους μέσα σε μια κυρίαρχη πολιτική κουλτούρα». Στην πραγματικότητα, η πολυπολιτισμικότητα» είναι μια γιγάντια απάτη. Οι άνθρωποι πίσω από αυτήν, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφαλικά νεκρού Μπάιντεν και της συμμορίας των νεοσυντηρητικών που τον ελέγχουν, θέλουν να μας επιβάλουν μια ολοκληρωτική τυραννία, λέγοντάς μας με ποιους μπορούμε και με ποιους δεν μπορούμε να συναναστραφούμε. Αν είστε λευκοί, δεν έχετε δικαιώματα. Η «κουλτούρα» σας, σύμφωνα με αυτές τις δυνάμεις του κακού, δεν υπάρχει. Αν αντιτίθεστε στη μαζική μετανάστευση, είστε ένας βδελυρός ρατσιστής.

Δείτε σχετικά: «Ρατσιστής»: Η λέξη-όπλο που επινόησε ο Τρότσκι, για την επιβολή της σοσιαλιστικής, διεθνιστικής ατζέντας (https://xpressing.substack.com/p/ad1).

Σύμφωνα με τον σπουδαίο μαύρο οικονομολόγο Walter Williams, από το 2015, η πολυπολιτισμικότητα στοχεύει στο να καταστρέψει τον χριστιανισμό και τον δυτικό πολιτισμό:

«Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέπληξε πολλούς στο Πρωινό της Εθνικής Προσευχής, όταν μας έκανε το εξής κήρυγμα: ‘‘Για να μην θεωρούμε τους εαυτούς μας ανώτερους και να νομίζουμε ότι αυτή (η βαρβαρότητα) είναι αποκλειστικό φαινόμενο κάποιου άλλου μέρους του κόσμου, θυμηθείτε ότι κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών και της Ιεράς Εξέτασης, οι άνθρωποι διέπραξαν τρομερές πράξεις στο όνομα του Χριστού’’. Ο Ομπάμα συνέχισε εξηγώντας: ‘‘Στην πατρίδα μας, η δουλεία και ο Τζιμ Κρόου πολύ συχνά (δικαιώνονταν) στο όνομα του Χριστού’’. Στο μυαλό του Ομπάμα, η οργή της Δύσης για την ισλαμική βαρβαρότητα θα πρέπει να μετριαστεί από την ανάμνηση αυτού που έκαναν οι Χριστιανοί πριν από χίλια χρόνια στο όνομα του Χριστού. Επιπλέον, αυτή η αγανάκτηση θα πρέπει να αποδοκιμάζεται εξαιτίας του δικού μας ιστορικού της δουλείας και του Τζιμ Κρόου.
[σ.σ. Ως νόμοι του Τζιμ Κρόου έγιναν γνωστοί ένα σύνολο ομοσπονδιακών και τοπικών νόμων που επέβαλαν τον φυλετικό διαχωρισμό κυρίως στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες].

Το όραμα του Προέδρου Ομπάμα είναι το όραμα ενός ανθρώπου που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου μέσω ενός από καθέδρας οράματος περί πολυπολιτισμικότητας, στο οποίο ο αμερικανικός εξαιρετισμός δεν έχει θέση. Είναι ένα όραμα που έχει διαμορφωθεί από μια μακροχρόνια σχέση με ανθρώπους που μισούν τη χώρα μας, ανθρώπους όπως ο πάστορας Jeremiah Wright, ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Weather Underground και βομβιστής του Πενταγώνου William Ayers, και η κάποτε δραπέτης σύζυγος του Ayers, Bernardine Dohrn. Ένα όραμα που βλέπει μια ηθική ισοδυναμία μεταξύ αυτού που έκαναν οι Χριστιανοί πριν από αιώνες και της σημερινής ισλαμικής αγριότητας είναι αρκετά διαδεδομένο στον πανεπιστημιακό χώρο. Αποτελεί κομμάτι αυτού που λατρεύεται στις περισσότερες πανεπιστημιουπόλεις σαν διαφορετικότητα και πολυπολιτισμικότητα.

Δείτε επίσης: Τι φοβάται ο Barak Obama, παραγωγός του φιλμ Leave the world behind; Εμάς τους υπόλοιπους (https://xpressing.substack.com/p/obama-leave-the-world-behind).

Οι ηλίθιοι των πανεπιστημιουπόλεων - και ο χαρακτηρισμός περιλαμβάνει το διδακτικό και το διοικητικό προσωπικό - ζητούν την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων των πολιτισμών. Στα μάτια τους, είναι ρατσιστικός ευρωκεντρισμός να πιστεύει κανείς ότι ο δυτικός πολιτισμός και οι δυτικές αξίες είναι ανώτερες από άλλες. Για τέτοιο μέγεθος βλακείας μιλάμε. Ρωτήστε τον πολυπολιτισμικάριο της πανεπιστημιούπολής σας, που πιστεύει στην πολιτιστική ισοκυρία: Είναι ο βίαιος ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων, όπως εφαρμόζεται σε σχεδόν 30 χώρες της υποσαχάριας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, μια ηθικά ισόκυρη πολιτιστική αξία; Η δουλεία ασκείται σήμερα στο Σουδάν και τον Νίγηρα. Είναι αυτό πολιτιστικά ισόκυρο; Στο μεγαλύτερο μέρος της Μέσης Ανατολής, υπάρχουν αναρίθμητοι περιορισμοί για τις γυναίκες — όπως απαγορεύσεις οδήγησης, απασχόλησης, ψήφου και εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, σε ορισμένες χώρες, οι γυναίκες μοιχοί αντιμετωπίζουν τον θάνατο δια λιθοβολισμού και οι κλέφτες αντιμετωπίζουν την ποινή του ακρωτηριασμού του χεριού τους.

Ορισμένοι θιασώτες της πολυπολιτισμικότητας είναι μέλη ΛΟΑΤΚΙ ομάδων στις πανεπιστημιουπόλεις. Ρωτήστε τους σε ποιο βαθμό θα ανεχόταν η μουσουλμανική κουλτούρα τον τρόπο ζωής τους.

Στον πυρήνα της πολυπολιτισμικότητας βρίσκεται η επίθεση στον Χριστιανισμό. Μεγάλο μέρος αυτής της επίθεσης έχει τις ρίζες της στους υποκριτές της πνευματικής ελίτ. Για παράδειγμα, το Πανεπιστήμιο Duke χρηματοδότησε καλέσματα μουσουλμάνων για προσευχή στο όνομα της προώθησης του «θρησκευτικού πλουραλισμού», μέχρι που οι εξωτερικές πιέσεις το ανάγκασαν να τερματίσει την πρακτική αυτή. Νωρίτερα, οι διαχειριστές του Duke είχαν απομακρύνει το κατάστημα εστίασης ‘‘Chick-fil-A’’ από την πανεπιστημιούπολη, λόγω των σχολίων του διευθύνοντος συμβούλου του, Dan Cathy, σχετικά με τη θρησκευτική αντίθεσή του στον γάμο ομοφυλοφίλων. Για τόσο θρησκευτικό πλουραλισμό, ανεκτικότητα και ελευθερία του λόγου μιλάμε!

Ορισμένα συμβούλια δημόσιων σχολείων επιχείρησαν να απαγορεύσουν τραγούδια που περιέχουν αναφορές στον Άγιο Βασίλη, στον Ιησού ή στα θρησκευτικά σύμβολα των Χριστουγέννων. Μια σχολική περιφέρεια απαγόρευσε σε έναν δάσκαλο να χρησιμοποιεί στην τάξη του αποσπάσματα από ιστορικά έγγραφα, επειδή περιείχαν αναφορές στον Θεό και τον Χριστιανισμό. Τα εν λόγω έγγραφα ήταν η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και τα «Δικαιώματα των Αποίκων», του Σάμιουελ Άνταμς. [σ.σ. Ο Σάμιουελ Άνταμς ήταν Αμερικανός πολιτικός, πολιτικός φιλόσοφος και ένας από τους ιδρυτές-πατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών.]

---------------------------------------------------------------
Άρθρο του ιδρυτή του Mises Institute, Llewellyn H. Rockwell Jr., δημοσιευμένο στις 26/03/2024.

Πηγή


Εκτύπωση   Email