Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ «ΦΑΤΝΗΣ» ΤΟΥ ΣΙΡΙΑΛ MILKY WAY

Pin It

2024 01 05 a

 

Τηλέμαχου Χορμοβίτη (Μετάφραση Nikos Maris)

Το καταληκτικό επεισόδιο του σίριαλ του Mega είναι μια ακόμα απόδειξη ότι πραγματικός στόχος των δικαιωματιστών του νεο-μαρξισμού είναι η κατεδάφιση των ίδιων των θεμελίων του πολιτισμού

Ακόμη και όταν είναι υπέρ της νομιμοποίησης της άμβλωσης, οι κανονικοί άνθρωποι την αντιμετωπίζουν σαν ένα γεγονός δυσάρεστο και τραυματικό. Αντίθετα, οι Ταλιμπάν της woke Αριστεράς -που κυριαρχούν πια στον χώρο της δημοσιογραφίας, της Τέχνης, των πανεπιστημίων αλλά και της πολιτικής- βλέπουν την άμβλωση σαν ένα γεγονός χαρμόσυνο, κατάλληλο για πανηγυρισμούς αλλά και για ιδεολογική κατήχηση. Γι αυτούς το έμβρυο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα άχρηστο αντικείμενο και η μέρα που, μέσω της άμβλωσης, το ξεφορτώνεσαι για να ζήσεις την ζωή σου, είναι μέρα ανακούφισης, είναι μέρα χαράς.

Αυτή η οπτική είναι φανερή και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς-φετίχ του εγχώριου δικαιωματισμού, "Μilky Way", καθώς και στις αντιδράσεις των θαυμαστών της. Στο "Μilky Way" η έκτρωση της ηρωϊδας παρουσιάζεται σαν κάτι απελευθερωτικό, σαν ένα γεγονός για το οποίο δεν αξίζει να αισθάνεσαι αμφιβολίες ή λύπη, και οι φανατικοί οπαδοί της σειράς δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Γράφει περιχαρής η δημοσιογράφος Βάνα Κραβάρη στην "Πράβντα" της πολιτικής ορθότητας, "Lifo" : "Ήταν ενδεχομένως η πιο αναπολογητική έκτρωση της ελληνικής τηλεόρασης. Για πρώτη φορά μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη μένει ανεπιθύμητη μέχρι τέλους. Για πρώτη φορά δεν είδαμε μια γυναίκα που ενώ ετοιμάζεται για άμβλωση, να μην το μετανιώνει, να μην της προκαλούνται δεύτερες σκέψεις, να μην αποφασίζει εν τέλει πως η ζωή του παιδιού που δεν επέλεξε να γεννήσει είναι πιο σημαντική από τη ζωή που ζει και που ονειρεύεται να ζήσει...Δεν είδαμε μια περίλυπη, με αμφιβολίες, γυναίκα να κάνει πίσω. Δεν ήταν ο δρόμος προς μια έκτρωση. Η έκτρωση ήταν το όχημα με το οποίο η συνειδητοποίηση πως «εγώ αποφασίζω τι θα κάνω με το σώμα μου, ΡΕ» έφτασε στον σκληρό δίσκο μιας εύπλαστης από την πατριαρχία και τον επαρχιώτικο «γειτονοκαθωσπρεπισμό» κοπέλας."

Στο Χ (πρώην twitter), το woke προοδευτικάτο έχει στήσει κανονικό πάρτι και χαιρετίζει την -no regrets- άμβλωση της ηρωϊδας της σειράς σαν μεγάλη κατάκτηση : Γράφει κάποια : "21/12/23 ο Βασίλης Κεκατος και το @MegaTvOfficial δείχνουν άμβλωση στην ελληνική τηλεόραση. Εμείς ευχαριστούμε όρθιες. (Χωρίς μπηχτή, το εννοούμε)."
Kαι μια άλλη : "Η μέρα που έκανε έκτρωση ήταν η μέρα που τελικά ξαναγεννήθηκε ένα παιδί. Στα 17 όσο κι αν νομίζουμε πως έχουμε μεγαλώσει ουσιαστικά είμαστε παιδιά που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ονειρευόμαστε και να ζούμε ελεύθεροι’’.
Kαι μια τρίτη αναφωνεί ενθουσιασμένη : "Επιτέλους και μια γυναίκα σε σειρά που αποφασίζει να κάνει έκτρωση και δεν αλλάζει γνώμη τελευταία στιγμή γιατί θα σκεφτεί οτι όταν το γεννήσει θα το αγαπήσει και θα ξεχάσει ότι δεν το ήθελε" . ( https://mikropragmata.lifo.gr/.../milky-way-finale.../ )

Aς σταθούμε όμως στην τελευταία σκηνή, η οποία δείχνει πως ο πραγματικός στόχος των woke δικαιωματιστών είναι η κατεδάφιση των ίδιων των θεμελίων του πολιτισμού μας. Η σκηνή στη φάτνη με τη Μαρία, τον Ιωσήφ , τον Ιησού Χριστό, τους Τρεις Μάγους και από πάνω τους το αστέρι είναι μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες του Δυτικού πολιτισμού με έντονο συμβολισμό υπέρ της πυρηνικής οικογενείας και της ιερότητας της ζωής του βρέφους. Ο δημιουργός του "Milky Way", Βασίλης Κεκάτος, παίρνει αυτή τη σκηνή και της αλλάζει τα φώτα : οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς , που καθόλου τυχαία έχουν τα ονόματα Μαρία και Ιωσήφ, βρίσκονται στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου και από πάνω τους είναι κρεμασμένο ένα ψεύτικο, χάρτινο αστέρι. Η Μαρία είναι χαμογελαστή και ανακουφισμένη που μόλις έχει ξεφορτωθεί το έμβρυο που την εμπόδιζε να ζήσει την ζωή της , ο Ιωσήφ είναι ο queer φίλος της που την έπεισε και την παρακίνησε να κάνει άμβλωση, και οι Τρεις Μάγοι οι επίσης αντισυμβατικοί φίλοι τους. Απόντες είναι ο πατέρας του παιδιού αλλά και το ίδιο το παιδί, άχρηστα και περιττά εξαρτήματα στον θαυμαστό , καινούργιο κόσμο που μας ετοιμάζουν οι οπαδοί της μισάνθρωπης woke θρησκείας. Η αντίδραση ενός φαν της σειράς στο X είναι χαρακτηριστική για το πώς λειτουργούν τα αρρωστημένα μυαλά αυτών των ανθρώπων : "Ο Ιωσήφ και η Μαρία πήγαν τα Χριστούγεννα να ρίξουν το παιδί. Κλαίω, θα πάθουν κοκομπλόκο οι χριστιανοταλιμπάν."
Απλά, εμετός.
-------------------------------------------------------------
Κείμενο του Τηλέμαχου Χορμοβίτη, που αναρτήθηκε στο Facebook στις 24/12/2023.

Πηγή


Εκτύπωση   Email