ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019, ΩΣΤΕ ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ» ΤΑ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Pin It

2023 11 30 a

 

Bill Rice* (μετάφραση Nikos Maris)

Ο κύριος λόγος για τον οποίο έπρεπε να μεταχρονολογηθεί η ημερομηνία γέννησης και εξάπλωσης του ιού είναι ότι αυτός ο ιός, ανεξάρτητα από το τι τον προκάλεσε, δεν προκάλεσε καμία αύξηση των θανάτων μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και αρχών Μαρτίου 2020. Πώς θα μπορούσαν οι Bill Gates και Anthony Fauci του κόσμου αυτού, και το Στρατιωτικό/Επιστημονικό Σύμπλεγμα να δημιουργήσουν τον απαραίτητο φόβο που απαιτείτο για τα lockdown και μετά για τα εμβόλια, εάν κανείς δεν πέθαινε από αυτόν τον νέο ιό;

Σήμερα θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μια ενοχλητική ερώτηση, που στριφογυρίζει στο πίσω μέρος του μυαλού μου εδώ και κάμποσο καιρό.

Το ερώτημα που με απασχολεί είναι γιατί ήταν τόσο σημαντικό να μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης της εξάπλωσης του ιού αρκετούς μήνες αργότερα;

Εάν, όπως φαίνεται, πολλοί άνθρωποι είχαν ήδη μολυνθεί από τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2019 , γιατί ήταν τόσο σημαντικό για τους αξιωματούχους να πουν ότι αυτό δεν ίσχυε; Γιατί ήταν τόσο σημαντικό να χρονολογηθεί η εξάπλωση της έκρηξης του κόσμου στα τέλη Μαρτίου και τις αρχές Απριλίου του 2020;

Δεν θα είχαν υπάρξει τα ίδια ανόητα και δρακόντεια μέτρα «αντιμετώπισης» … νωρίτερα;
Στην ευρύτερη εικόνα, τι διαφορά θα είχε αν είχε ανακαλυφθεί και αναφερθεί κάποια νέα επιδημία, ας πούμε, τρεις μήνες νωρίτερα από ό,τι είχε αναφερθεί στην πραγματικότητα αυτή η είδηση;

Με μια πρώτη ματιά, θα πίστευε κανείς ότι όλα ακριβώς τα γεγονότα «αντιμετώπισης» του ιού που συνέβησαν, θα είχαν συμβεί επίσης εάν η «ημερομηνία έναρξης» της εξάπλωσης του ιού είχε εμφανιστεί -και είχε αναγνωριστεί δημόσια- λίγους μήνες νωρίτερα.

Για παράδειγμα, υποθέτει κανείς ότι οι κορυφαίοι γκουρού της δημόσιας υγείας θα είχαν ακόμη ζητήσει lockdown και «σταματήστε τη διάδοση» NPIs -μη-φαρμακευτικές παρεμβάσεις. Η ανάπτυξη του εμβολίου θα είχε ξεκινήσει στην πραγματικότητα μερικούς μήνες νωρίτερα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας δεν θα μπορούσαν απλώς να πουν τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2019: «Προσοχή, άνθρωποι του κόσμου, εντοπίσαμε έναν νέο ιό που αρρωσταίνει πολλούς ανθρώπους».

Γνωρίζουμε ότι κανένας ειδικός για τους ιούς στον κόσμο δεν είπε κάτι παρόμοιο, γεγονός που προκαλεί αυτό το ερώτημα: Εάν αυτή ήταν η αλήθεια, γιατί οι αξιωματούχοι απλώς δεν την είπαν; Εντέλει, η πιο σημαντική δουλειά των υπαλλήλων δημόσιας υγείας και των επιστημόνων είναι να αναζητούν την αλήθεια, σωστά;

Αν και έχω καταλήξει να πιστεύω ότι οι «αξιόπιστοι» αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και του κράτους δεν ενδιαφέρονται να αναζητήσουν την αλήθεια και δεν ενδιαφέρονται να διερευνήσουν ορισμένα θέματα ταμπού, αυτές οι ερωτήσεις με ενδιαφέρουν.

Το παρόν άρθρο είναι απλώς ένος δημοσιογράφου που εικάζει, ή προσπαθεί να βρει, απαντήσεις προσπαθώντας να απαντήσει σε μια ερώτηση που, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει κάνει κανένας άλλος δημοσιογράφος.

Θα επαναλάβω την ερώτησή μου: Γιατί ήταν τόσο σημαντικό να μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης της εξάπλωσης του ιού αρκετούς μήνες αργότερα;

Η απλούστερη απάντηση: Οι αξιωματούχοι απλώς δεν γνώριζαν ότι ένας νέος ιός εξαπλώνεται.
Τουλάχιστον σε μένα, αυτή η απάντηση φαίνεται εύλογη ή μια πιθανή ορθή απάντηση.

Ένα ερώτημα που θα έπρεπε να προκύπτει πιο συχνά είναι η βασική, κοινή λογική: Τι είναι ο Covid-19;

Απάντηση : Ο Covid-19 είναι ένας μεταδοτικός αναπνευστικός ιός που προκαλεί συμπτώματα σχεδόν πανομοιότυπα με τη γρίπη ή οποιαδήποτε ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη (ILI).

Δεν είναι άσχετη η πληροφορία ότι στην Αμερική δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί έρχονται με ILI κάθε φθινόπωρο και χειμώνα «εποχή γρίπης».

Είναι αναμφισβήτητα αλήθεια ότι περισσότεροι άνθρωποι φαινόταν να αρρωσταίνουν από «κάτι» την περίοδο της γρίπης 2019-2020 . Αυτή η -σωστή- παρατήρηση μπορεί να ωθήσει ορισμένους να απαντήσουν απλώς: «Και λοιπόν;»

Ήταν μια κακή σεζόν γρίπης, αλλά οι κακές σεζόν γρίπης συμβαίνουν. Στην πραγματικότητα, η Αμερική βίωσε μια τρομερή σεζόν γρίπης δύο χειμώνες πριν, την σεζόν της γρίπης του 2017-2018. Η επόμενη σεζόν γρίπης (2018-2019) ήταν επίσης «κακή».

Οι περισσότεροι Αμερικανοί, ακόμη και οι περισσότεροι ειδικοί στη γρίπη, θα συμφωνούσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να αναποδογυρίσουμε τον κόσμο εξαιτίας μιας «κακής» σεζόν γρίπης.

Καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνώριζαν ότι ένας νέος ιός εξαπλωνόταν τους τελευταίους μήνες του 2019.

Ωστόσο, την ημέρα μετά την ανακοίνωση των Κινέζων αξιωματούχων στον κόσμο για την παρουσία ενός νέου νέου ιού που προκαλούσε πνευμονία και συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη -στις 31 Δεκεμβρίου 2019-, κάθε έξυπνος αξιωματούχος δημόσιας υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες θα όφειλε να γνωρίζει ότι εκατομμύρια Αμερικανοί υπέφεραν από αυτά ακριβώς τα συμπτώματα για μήνες.

Δεδομένων των συντριπτικών ενδείξεων για σοβαρή και ευρέως διαδεδομένη ILI στην Αμερική, θα έπρεπε να είχαν περάσει από το μυαλό αυτών των ειδικών της ILI ότι ένας τέτοιος ιός μπορεί να είχε ήδη εξαπλωθεί εδώ και μήνες… στην Αμερική και επομένως πιθανώς στον κόσμο.

Εδώ εμφανίζεται ο σκεπτικισμός…
Αν το επίσημο αφήγημα ήταν: «Κυρίες και κύριοι, η Αμερική περνά μια πολύ άσχημη σεζόν γρίπης»… οι περισσότεροι πολίτες θα έλεγαν, εντάξει, δεν έγινε και κάτι.

Σίγουρα δεν θα είχαν πέσει με τα μούτρα σε όλες τις δρακόντεια μέτρα για την Covid που αποδέχτηκαν αργότερα.

Καταλαβαίνω γιατί ή πώς οι περισσότεροι γιατροί, νοσηλευτές και επιδημιολόγοι μπορεί να «έχασαν» το πρώτο κύμα του «πραγματικού Covid» – σε τελική ανάλυση, αυτός ο νέος αναπνευστικός ιός -με ίσως μερικές εξαιρέσεις- έκανε την εμφάνισή του ακριβώς όπως όλοι οι παλιοί αναπνευστικοί ιοί.

Ωστόσο, πιστεύω επίσης ότι μερικοί αξιωματούχοι -σε ​​αυστηρά απόρρητο επίπεδο- πρέπει να γνώριζαν ότι ένας νέος ιός εξαπλωνόταν ήδη.

Η πρώτη μου σημαντική παραδοχή…
Υποθέτω ότι τουλάχιστον μερικοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι θα το γνώριζαν αυτό, γιατί υποθέτω ότι αυτά τα άτομα συμμετείχαν στην δημιουργία, ή γνώριζαν για την δημιουργία αυτού του «καινούριου» ιού… και πιθανότατα γνωρίζουν ακριβώς πού και πότε αυτός ο νέος ιός διέφυγε για πρώτη φορά στον γενικό πληθυσμό.

Δηλαδή, μόλις συνέβαινε αυτό το θεωρητικό «γεγονός διαφυγής», θα παρακολουθούσαν στενά την πορεία του.

Η κοινή λογική μου λέει ότι οι αξιωματούχοι που ήταν πιο υπεύθυνοι για αυτό το γεγονός δεν θα ήθελαν να διαφημίσουν ότι: Α) δημιούργησαν έναν νέο υπερ-μεταδοτικό ιό σε ένα εργαστήριο και Β) άφησαν τον εν λόγω ιό να διαφύγει κατά λάθος. -Μερικοί κυνικοί διατείνονται ότι οποιαδήποτε διαφυγή ιού δεν θα μπορούσε να ήταν ατύχημα.

Δηλαδή, μια από τις βασικές υποθέσεις μου είναι ότι ορισμένα άτομα μπορεί να είχαν ισχυρό κίνητρο να συγκαλύψουν την πρώιμη εξάπλωση του ιού.

Πιστεύω επίσης ότι είναι απολύτως πιθανό ο «Covid» -όπως τον βιώσαμε- να μην είχε συμβεί ποτέ…. καθώς -σχεδόν- όλοι θα αγνοούσαν ότι κυκλοφορούσε ένας επικίνδυνος νέος ιός.

Αυτή η εναλλακτική πραγματικότητα μπορεί να είχε γίνει υπαρκτή πραγματικότητα, εκτός και αν συνέβαιναν αργότερα δύο ή τρία βασικά γεγονότα.

Το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία του κορωνοϊού…
Το πρώτο σημαντικό γεγονός ήταν ότι οι αξιωματούχοι της Κίνας ανέφεραν έναν νέο, άγνωστο ιό «σαν πνευμονία» στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Αλλά ακόμη και αυτό το γεγονός πιθανότατα δεν θα είχε αλλάξει την παγκόσμια ιστορία, εκτός και αν είχε συμβεί το τρομακτικό ξέσπασμα στη βόρεια Ιταλία και μετά το ξέσπασμα στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess .

Εδώ θα πρέπει να θυμόμαστε ότι παρ’ όλα εκείνα τα (σ.σ. προφανώς σκηνοθετημένα) βίντεο με ανθρώπους που πέφτουν ακαριαία νεκροί στους δρόμους της Γουχάν, η Κίνα δεν ανέφερε σχεδόν κανέναν θάνατο από αυτόν τον νέο ιό. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2020, είχαν αναφερθεί μόνο 50 θάνατοι σε μια χώρα άνω του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων.

Χωρίς τα γεγονότα στη βόρεια Ιταλία και μετά σε ένα κρουαζιερόπλοιο, η κινεζική γρίπη μπορεί να εξελισσόταν σε μια ιστορία μιας ή δύο εβδομάδων.

Αν ξεκινήσουμε με την υπόθεση ότι ο ιός εξαπλωνόταν από άτομο σε άτομο τουλάχιστον από τα τέλη του φθινοπώρου του 2019, δεν έχει λογική το να αρχίσει να εμφανίζεται μια τεράστια, απότομη αύξηση των θανάτων πολλούς μήνες αργότερα, στα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου… στην Ιταλία όχι στη Γουχάν .

Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ιός να εξαπλωνόταν στην Κίνα, καθώς και σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2019. -Για την ιστορία, νομίζω ότι είναι πιθανό η εξάπλωση του ιού όντως να ξεκίνησε στην Κίνα.

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι πολλοί αθλητές και επισκέπτες στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στη Γουχάν τον Οκτώβριο του 2019 αρρώστησαν σε αυτούς τους αγώνες. Αυτό υποδηλώνει ότι ένας νέος ιός μπορεί να εξαπλώθηκε τουλάχιστον δύο μήνες πριν το πρώτο άτομο φέρεται να μολυνθεί σε μια αγορά ζώντων ζώων στο Wuhan στα μέσα έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, εάν αυτός ο μεταδοτικός και υποτιθέμενος θανατηφόρος ιός μόλυνε μεγάλο αριθμό ανθρώπων μήνες νωρίτερα, γιατί κανείς δεν παρατήρησε μια έξαρση θανάτων πριν από τον Φεβρουάριο του 2020;

Για μένα, η πιο αξιόπιστη απάντηση είναι ότι ο ιός ήταν μεταδοτικός… αλλά, για σχεδόν το 100% των ανθρώπων που είχαν μολυνθεί από αυτόν τον ιό, δεν ήταν θανατηφόρος. Αυτό το τελευταίο σημείο θα εξηγούσε την απουσία αύξησης των θανάτων από κάθε αιτία στη Γουχάν -και, ως εκ τούτου, παντού πριν από τον Φεβρουάριο του 2020.

Γιατί οι Κινέζοι αξιωματούχοι δεν ανίχνευσαν την πρώιμη εξάπλωση του ιού;
Οι πιθανές απαντήσεις μου: Είτε οι Κινέζοι αξιωματούχοι το γνώριζαν και το κάλυπταν είτε νόμιζαν ότι ο ιός που αρρώστησε τόσους πολλούς επισκέπτες στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες -και πιθανώς και πολλούς ντόπιους- ήταν απλώς ένας άλλος ILI.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι την τελευταία μέρα του 2019 οι Κινέζοι αξιωματούχοι δήλωσαν στον κόσμο ότι είχαν εντοπίσει έναν νέο ιό.

Δεν θα μπορούσε η Κίνα να έχει απλά κρατήσει το στόμα της κλειστό;
Η καλύτερη ερώτηση είναι πάντα «Γιατί;» Λοιπόν: γιατί η Κίνα το ανέφερε αυτό στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ);

Η Κίνα είναι μάλλον το πιο ολοκληρωτικό κράτος που υπάρχει στον κόσμο. Μου περνά απ’ το μυαλό ότι η Κίνα θα μπορούσε απλώς να μην είχε αναφέρει ποτέ την πιθανή ύπαρξη ενός νέου ιού που προκαλεί πνευμονία.

Καθώς πολύ λίγοι άνθρωποι στην Κίνα πέθαναν εμφανώς από τον Covid -και οι περισσότεροι από αυτούς που πέθαναν ήταν πολύ ηλικιωμένοι με υποκείμενες παθήσεις-, κανείς δεν θα γνώριζε ότι συνέβαινε κάτι ασυνήθιστο στο μέτωπο του ιού.

Αλλά, για κάποιο λόγο, η Κίνα ανέφερε αυτό το ξέσπασμα. Και, όπως λένε, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για τους λόγους για τους οποίους η Κίνα ανέφερε αυτόν τον νέο ιό στον ΠΟΥ… πυροδοτώντας έτσι μια αλυσίδα γεγονότων που σήμερα μπορεί να χαρακτηριστούν ως η μεγαλύτερη υπερ-αντίδραση όλων των εποχών.

Αν πάρουμε την Κίνα τοις μετρητοίς, αυτό το κράτος απλώς έκανε το σωστό. Εάν οι υπεύθυνοι υγείας ανακαλύψουν έναν νέο ιό, θα πρέπει φυσικά να πουν στην επιστημονική και ιατρική κοινότητα τι έχουν ανακαλύψει.

Δεν γνωρίζουμε ποιοι θα μπορούσαν να ήταν οι βασικοί υπολογισμοί της Κίνας…
Γνώριζαν τουλάχιστον ορισμένοι αξιωματούχοι στην Κίνα τι αλυσιδωτή αντίδραση θα προκαλούσε τελικά αυτή η έκθεση; Υπολόγισαν ότι το έθνος τους μπορούσε να επωφεληθεί με κάποιο τρόπο από μια παγκόσμια πανδημία και έναν παγκόσμιο πανικό;

Ίσως η σκέψη τους να ήταν ότι όλα όσα θα επακολουθούσαν θα έβλαπταν τους αντιπάλους ή τους οικονομικούς ανταγωνιστές τους περισσότερο απ’ ότι θα έβλαπταν το έθνος τους.

Αν και είναι εφικτό, αυτό το σενάριο μού φαίνεται απίθανο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Κίνα κατηγορήθηκε τελικά για την γέννηση του χειρότερου ιού μετά την ισπανική γρίπη. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλό λόγο που η Κίνα θα ήθελε να αποδεχτεί εθελοντικά τον ρόλο του «κακού» της παγκόσμιας πανδημίας.

Μου φαίνεται ότι η Κίνα θα ήταν καλύτερα να μην πει τίποτα για αυτόν τον ιό και απλώς να τον αφήσει να ξεθωριάσει από μόνος του.

Η εικασία μου είναι ότι οι Κινέζοι ανέφεραν τον νέο ιό στον ΠΟΥ μόνο επειδή πίστευαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή.

Ίσως, ακόμη και στην ελεγχόμενη κοινωνία τους, οι υπεύθυνοι για την λήψη αποφάσεων στην Κίνα γνώριζαν ότι δεν θα μπορούσαν να αποτρέψουν τα νέα αυτής της επιδημίας να φτάσουν στον υπόλοιπο κόσμο.

Ίσως νόμιζαν ότι αυτός ο ιός ήταν καινούργιος και ίσως μάλιστα ένα «βιολογικό όπλο» που είχε σκοπίμως απελευθερωθεί στη χώρα τους. Οι ηγέτες τους ίσως δεν ήξεραν πόσο άσχημα θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα αν δεν απαντούσαν με δρακόντειο -επιθετικό ή προληπτικό- τρόπο.

Ή … ίσως ήξεραν ότι ο ιός είχε αρχίσει να κυκλοφορεί μήνες νωρίτερα, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, οι διαμορφωτές του αφηγήματος της Κίνας ήθελαν να χρονολογήσουν την εξάπλωση του ιού στα τέλη Δεκεμβρίου/αρχές Ιανουαρίου… όπως ξεκάθαρα ήθελαν να κάνουν -και έκαναν- οι Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Μήπως οι επίσημοι ηγέτες της Κίνας και της Αμερικής κάλυπταν το ίδιο πράγμα;
Σήμερα, έχει γίνει πολύ πιο ευρέως αποδεκτό ότι επιστήμονες στην Κίνα –που για κάποιο ανεξήγητο λόγο συνεργάζονται με επιστήμονες από την αντίπαλό τους, την Αμερική– προσπαθούσαν πιθανότατα να χειραγωγήσουν κάποιους ιούς των νυχτερίδων σε ένα εργαστήριο της Γουχάν.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία των πρώιμων κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο, είναι πολύ πιο λογικό ότι οποιοσδήποτε ιός θα μπορούσε να είχε δραπετεύσει από ένα εργαστήριο της Γουχάν τον Σεπτέμβριο του 2019, και όχι τον Δεκέμβριο ή τον Νοέμβριο του 2019. Είχαν άραγε οι αξιωματούχοι στην Κίνα –και στην Αμερική– καλούς λόγους να απωθήσουν την ημερομηνία έναρξης -την ημερομηνία διαφυγής του ιού;- κι, αν ναι, ποιοι θα ήταν αυτοί οι λόγοι;

Αν υποθέσουμε ότι κάποιοι Αμερικανοί αξιωματούχοι ήταν συνένοχοι σε αυτό το περιβόητο γεγονός, μου έρχονται δύο πιθανοί λόγοι. Εάν εκτεθούν ή αποδειχθούν αληθινές, οι συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από αυτούς τους λόγους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης ιστορίας.

Πιθανότητα Νο. 1:
Ο ιός ίσως διέφυγε, πιθανότατα τυχαία, σε ένα αμερικανικό εργαστήριο ή σε ένα εργαστήριο εκτός Αμερικής αλλά όχι στην Κίνα. Στη συνέχεια, η Αμερική προσπάθησε να ενοχοποιήσει την Κίνα.

Ωστόσο, αυτό το «στήσιμο» δεν θα παρουσίαζε απαραίτητα την Κίνα ως τον κακό του πλανήτη, καθώς το επίσημο αφήγημα ήταν ότι ο ιός εμφανίστηκε με φυσικό τρόπο. Δηλαδή, δεν θα έφταιγε η Κίνα που ξεκίνησε αυτή η πανδημία. Αντίθετα, για την πανδημία θα έφταιγαν κάποιες νυχτερίδες που δάγκωσαν κάποια ζώα που αργότερα πουλήθηκαν σε αγορά ζώων.

Το αφήγημα ότι η πανδημία προκλήθηκε οπωσδήποτε από έναν ιό που εμφανίζεται στη φύση έχει σε μεγάλο βαθμό, αν και καθυστερημένα, καταρριφθεί. Ή τουλάχιστον δεν θεωρείται πλέον «κατασταλαγμένη επιστημονική άποψη».

Ωστόσο -και αυτό είναι σημαντικό-, αυτό ακριβώς ήταν το επίσημο αφήγημα για περισσότερο από ένα χρόνο. Στην πραγματικότητα, πολλοί Αμερικανοί επιστήμονες που συνδέονται με το Σύμπλεγμα Επιστημόνων-Κυβέρνησης των ΗΠΑ εξακολουθούν να ασπάζονται αυτή τη θεωρία ως την καλύτερη απάντηση στο ερώτημα της προέλευσης του ιού.

Είναι σημαντικό πως, αν η αφήγηση ότι ορισμένες μολυσμένες νυχτερίδες ήταν ο πραγματικός κακοποιός είχε γίνει αποδεκτή ως κατασταλαγμένη επιστήμη, οι δύσπιστοι περί της προέλευσης του ιού δεν θα είχαν κανένα λόγο να διερευνήσουν τις πιθανές εργαστηριακές διαρροές οπουδήποτε αλλού στον κόσμο … ή οποιαδήποτε πιθανή διαρροή από εργαστήριο, πριν από τον Δεκέμβριο του 2019.

Από την πλευρά των λίγων Αμερικανών που μπορεί να έχουν «εσωτερική πληροφόρηση», αυτή η θεωρία –αν γινόταν αποδεκτή– ουσιαστικά θα απέκρυπτε τυχόν πιθανά δακτυλικά αποτυπώματα των ΗΠΑ σχετικά με κάτι που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία.

Η πραγματική ιστορία του Covid είναι αυτό που συνέβη ΑΦΟΥ διέρρευσε ο ιός…
Αν και η επίσημη/εξουσιοδοτημένη ιστορία και το χρονοδιάγραμμα της προέλευσης του ιού θα εμπόδιζαν τους ερευνητές να διερευνήσουν άλλες θεωρίες προέλευσης, αυτά τα αφηγηματικά στοιχεία εξακολουθούν να μην εξηγούν πλήρως όλες τις αντιδράσεις αντιμετώπισης του ιού που ακολούθησαν.

Ανεξάρτητα από το αν ο ιός διέρρευσε από ένα εργαστήριο ή αν προήλθε από νυχτερίδες, ή ακόμα και αν δεν υπήρχε νέος ιός -και αυτό απ’ το οποίο πανικοβλήθηκαν όλοι ήταν ενδεχομένως ένας φυσικός ιός που μετονομάστηκε σε σούπερ γρίπη-, η πραγματικά σημαντική ιστορία περιλαμβάνει τις κυβερνητικές ενέργειες που επακολούθησαν το συμβάν της δημιουργίας του ιού.

Για τους πραγματικούς σκηνοθέτες της παραγωγής της πανδημίας, τα lockdown και στη συνέχεια η διάθεση των πειραματικών εμβολίων mRNA είναι αυτό που φαινόταν πραγματικά σημαντικό.

Η ερώτησή μου: Θα συνέβαινε κάποιο από αυτά τα γεγονότα εάν όλοι συνειδητοποιούσαν ότι κάποιο νέο «μικρόβιο» κυκλοφορούσε πολλούς μήνες νωρίτερα ;

Η απάντησή μου: Όχι.

Κατά τη γνώμη μου, ο κύριος λόγος για τον οποίο έπρεπε να αναβληθεί η ημερομηνία γέννησης και εξάπλωσης του ιού είναι ότι αυτός ο ιός -ανεξάρτητα από το τι τον προκάλεσε- δεν είχε προκαλέσει κανέναν θάνατο εις γνώση μας. Δεν σημειώθηκε καμία αύξηση των θανάτων μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και αρχών Μαρτίου 2020.

Πώς θα μπορούσαν οι Bill Gates και Anthony Fauci του κόσμου αυτού, και το Στρατιωτικό/Επιστημονικό Σύμπλεγμα να δημιουργήσουν τον απαραίτητο φόβο που απαιτείτο για τα lockdown και μετά για τα εμβόλια… αν κανείς δεν πέθαινε από αυτόν τον νέο ιό;

Μου φαίνεται ότι οι δημιουργοί του αφηγήματος έπρεπε να έχουν μια μεγάλη αύξηση στους θανάτους. Όπως αποδεικνύεται, οι θάνατοι αυτοί δεν υπήρξαν -σε ​​μεγάλους ή δυσθεώρητους αριθμούς) μέχρι το ξέσπασμα της επιδημίας στη βόρεια Ιταλία και στη συνέχεια το ξέσπασμα σε ένα κρουαζιερόπλοιο γεμάτο ογδοντάχρονους. Για τους σκοπούς τους, η αύξηση των θανάτων που είχαν ανάγκη κατέφτασε στα τέλη Φεβρουαρίου 2020.

Για να το θέσουμε διαφορετικά, η «όψιμη εξάπλωση του ιού» προκάλεσε «όψιμους θανάτους» -θανάτους που εκτοξεύονταν εκτός της κανονικής σεζόν των ιώσεων.
Και επίσης: όχι αρκετοί «θάνατοι από Covid» = όχι αρκετός φόβος για τον ιό.

Η καθυστέρηση στους «θάνατους από Covid» καθυστέρησε την κύρια πράξη του έργου…
Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, γιατί οι ενορχηστρωτές αυτής της παραγωγής δεν μπορούσαν να έχουν «παραγάγει» τον ίδιο πανικό και κατόπιν, εντέλει, τον ίδιο αριθμό -απαραίτητων- «θανάτων από Covid» μερικούς μήνες νωρίτερα;

Η απάντησή μου είναι ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό γιατί δεν είχε εντοπιστεί ακόμη ένας τρομακτικός νέος ιός. Και πάλι, όπως αποδεικνύεται, το βασικό γεγονός ήταν το «ξέσπασμα στη Γουχάν». Το ξέσπασμα στη Γουχάν επέτρεψε στους αξιωματούχους να προσδιορίσουν πού και πότε προήλθε ο ιός.

Τα δύο πιο σημαντικά σημεία ήταν ότι αυτός ο ιός σίγουρα δεν είχε γεννηθεί στην Αμερική και ότι ο ιός σίγουρα δεν είχε αρχίσει να εξαπλώνεται όταν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική είχαν συμπτώματα που έμοιαζαν με Covid.

Το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι είχαν ήδη βιώσει τα χαρακτηριστικά συμπτώματα της νόσησης από Covid ήταν απλώς μια σύμπτωση, μια σύμπτωση που σχολίασαν ελάχιστοι -αν όχι κανένας- ειδικοί στους ιούς.

Απουσία αυτής της επίσημης αφήγησης και του θεμελιώδους γεγονότος της «Επιδημίας της Γουχάν», πάρα πολλοί σκεπτικιστές μπορεί να είχαν αρχίσει να ψάχνουν πιο ενδελεχώς για πιθανές διαρροές από εργαστήρια, για παράδειγμα, στην Αμερική, και περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να είχαν αρχίσει να αναλογίζονται όλα τα εκατομμύρια των ανθρώπων που είχαν ήδη αρρωστήσει με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με αυτά που αναφέρθηκαν στη Γουχάν.

Κάποιος μπορεί να ρωτήσει, «Πώς στο καλό διέφυγαν όλα αυτά από κάθε ειδικό;» Μπορεί να μην είναι μια κατηγορία που θα μπορούσε να προκαλέσει την δίωξη των πάντων, ωστόσο υποδηλώνει έντονα μια ανεξέλεγκτη επαγγελματική άγνοια ή την διάπραξη πλημμελήματος. Όπως αποδεικνύεται, κανείς -εκτός από εμένα- δεν ισχυρίστηκε ότι οι λοιμωξιολόγοι μας μπορεί να είναι ανίκανοι, αφού αγνόησαν ή αρνήθηκαν να διερευνήσουν το προφανές.

Μια γρήγορη μελέτη περίπτωσης ως ένα παράδειγμα…
Για παράδειγμα, τι θα γινόταν αν Αμερικανοί αξιωματούχοι «επιβεβαίωναν» ότι όλοι οι πολίτες ανά τον κόσμο που εντόπισα στα «πρώιμα» ρεπορτάζ μου είχαν Covid τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2019, ή και νωρίτερα;

Όλοι θα ήξεραν ότι οι μολύνσεις αυτών των ανθρώπων δεν οδήγησαν σε κανένα ξέσπασμα στη Γουχάν τον Δεκέμβριο ή τον Νοέμβριο του 2019. Από αυτό προκύπτει ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται πώς αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά προσβλήθηκαν από αυτόν τον ιό.

Εν ολίγοις, οι αξιωματούχοι ΔΕΝ θα μπορούσαν να κατηγορήσουν μερικές νυχτερίδες στην Κίνα για τη Μητέρα όλων των Πανδημιών.

Εάν αργότερα το σενάριο έλεγε ότι αυτός ο ιός πιθανότατα δημιουργήθηκε σε εργαστήριο, οι άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν από ποιο εργαστήριο και πότε αυτός ο νέος ιός διέρρευσε στην πραγματικότητα.

Το αφήγημα και η ατζέντα απαιτούσαν έναν «κακό» και μία ημερομηνία έναρξης του ιού
Η πρώιμη εξάπλωση η οποία προϋπήρξε της «έξαρσης της Γουχάν» θα άνοιγε μια εντελώς διαφορετική γραμμή έρευνας για το ζήτημα της προέλευσης του ιού. Αυτό δεν θα απέκλειε το Wuhan Virology Institute ως το πιθανό επίκεντρο μιας μελλοντικής πανδημίας, ωστόσο αυτό το εργαστήριο δεν θα ήταν ο μόνος «ύποπτος».

Αν το σενάριο μετά έλεγε ότι αυτό ήταν απλώς ένα άλλο στέλεχος ενός φυσικώς εμφανιζόμενου κορωνοϊού, οι άνθρωποι θα αναρωτιούνταν γιατί δεν μπορούσαν να πάνε στην εκκλησία ή στη δουλειά τους, ή γιατί τα παιδιά τους έπρεπε να μείνουν σπίτι μακριά απ’ το σχολείο, δεδομένου ότι αυτός ο ιός που προσομοίαζε με γρίπη… προφανώς δεν σκότωνε κανέναν.

Αν ο πραγματικός στόχος ήταν να κλειδωθεί η κοινωνία και να δημιουργηθεί ζήτηση για ένα νέο είδος εμβολίου που θα υποχρεωνόταν να το κάνει το 75%της υφηλίου, μια άλλη πεζή «γρίπη» που δεν προκαλούσε αξιοσημείωτες αιχμές σε θανάτους…. μάλλον δεν θα αρκούσε.

Ωστόσο, μια σούπερ γρίπη προερχόμενη από την Κίνα θα μπορούσε να λειτουργήσει για τους σκοπούς τους - εάν ο εν λόγω καινοφανής ιός θεωρείτο ότι σκοτώνει πολλούς ανθρώπους.

Αυτό ήταν επίσης σημαντικό για το τελικό αφήγημα…
Επίσης, ήταν πολύ σημαντικό για το αφήγημα ότι οι αξιωματούχοι μπορούσαν να πουν ότι είχαν εντοπίσει τη σούπερ γρίπη εγκαίρως και έτσι τα lockdown θα έσωζαν «εκατομμύρια ζωές».

Το αφήγημα λοιπόν έγινε: «Έχουμε έναν νέο ιό που στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα τέλη Μαρτίου και τον Απρίλιο -όχι, όπως συνήθως, την εποχή των χειμερινών ιώσεων-, αλλά τώρα το γνωρίζουμε και μπορούμε να προστατεύσουμε εσάς και τη γιαγιά σας, εάν απλά κάνετε τα Α, Β, Γ και Δ, και αν δεν κάνετε τα Χ, Ψ και Ω.»

Ακόμη και τα «πρόβατα» χρειάζονται έναν καλό λόγο για να πανικοβληθούν και να ενεχυριάσουν οικειοθελώς όλες τις ελευθερίες τους. Ο «φόβος του θανάτου» παρείχε αυτόν τον λόγο.

Έτσι, τα βασικά μέρη του προγράμματος Covid πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν έως ότου είχαμε τη σημαντική απόδειξη θανάτων στη… βόρεια Ιταλία, σε ένα κρουαζιερόπλοιο και, αργότερα, σε μερικά νοσοκομεία μεγάλων πόλεων σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Ντιτρόιτ και Νέα Ορλεάνη -νοσοκομεία που εξυπηρετούν κυρίως τους φτωχούς-, καθώς και πολλά γηροκομεία.

Σύμφωνα με την υπόθεσή μου, οι αρμόδιοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας έπρεπε να περιμένουν να σημειωθούν μεγάλοι αριθμοί θανάτων προτού μπορέσουν να αναπτύξουν το υπόλοιπο πρόγραμμά τους και την ατζέντα τους.

Το άλλο βασικό μέρος του προγράμματος ήταν τα τεστ PCR…
Αν αρκετοί άνθρωποι επρόκειτο να πανικοβληθούν και να εναποθέσουν όλη τους την πίστη στους «έμπιστους» γραφειοκράτες και στους υποτιθέμενους ειδικούς, θα χρειάζονταν επίσης μια «απόδειξη» ότι ήταν πράγματι ένας πρωτοφανής νέος ιός που σκότωνε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Η εφεύρεση -ή το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας- του τεστ Covid PCR – το οποίο πιστεύω ότι εγκρίθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές της υγείας σε περίπου μία ημέρα – έδωσε σε όλους την απόδειξη που χρειάζονταν. Όλοι όσοι πέθαναν ή χρειάστηκε να νοσηλευτούν είχαν βρεθεί θετικοί μέσω αυτού του εκπληκτικού νέου διαγνωστικού τεστ.

Κατά τη γνώμη μου, ένας άλλος λόγος που η ημερομηνία έναρξης της εξάπλωσης του ιού χρειάστηκε να καθυστερήσει αρκετούς μήνες είναι ότι δεν υπήρχε το τεστ PCR όταν οι περισσότεροι άνθρωποι αρρώσταιναν με συμπτώματα ILI.

Μέχρι να χορηγηθεί ευρέως αυτό το τεστ -μετά τις 15 Μαρτίου 2020-, όλοι όσοι αρρώσταιναν ήταν απλώς … άρρωστοι –ίσως από επιβεβαιωμένη γρίπη ή, πιο πιθανό, από κάποια ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη.

Δηλαδή, το τεστ PCR ήταν το πραγματικό κομβικό σημείο της πανδημίας. Πράγματι, έγινε το επίσημο αναγνωριστικό εργαλείο της.

Προφανώς, όπως επιβεβαίωσαν αργότερα ορισμένα ρεπορτάζ διαφωνούντων, έως και το 94% των «περιπτώσεων Covid» δεν θα είχαν χαρακτηριστεί ως «ασθενείς» αν το όριο των κύκλων στο εν λόγω τεστ είχε οριστεί σε 25 ή 30, αντί για 35 ή 40 ή παραπάνω.

Όταν τα τεστ έγιναν ευρέως διαδεδομένα, τα κρούσματα Covid εντοπίζονταν ξαφνικά παντού.

Όπως έχω επισημάνει σε άλλα άρθρα, υπάρχει πιθανώς ένας καλός λόγος που τα τεστ PCR δεν ήταν διαθέσιμα ή δεν χορηγήθηκαν στο 99,9% του πληθυσμού των ΗΠΑ, παρά μόνο μετά τα lockdown: Εάν αυτά τα ίδια τεστ ήταν διαθέσιμα τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2020, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα ήταν «θετικοί».

Απουσία τεστ PCR = δεν εξαπλώνεται ο ιός και δεν υπάρχει πανδημία.
Ευρέως διαδεδομένα τεστ PCR = ευρέως διαδεδομένος Covid και η Μητέρα όλων των Πανδημιών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των «θανάτων Covid» εξηγείται επομένως από το γεγονός ότι όλα αυτά τα υποτιθέμενα «θύματα Covid» είχαν βγει θετικά μέσω ενός τεστ PCR.

Κατά τη γνώμη μου, τα τεστ πιθανότατα μάζευαν θραύσματα υπολειμματικού ή νεκρού ιού, τα οποία μπορεί να ήταν ίχνη από μολύνσεις από κορωνοϊό -ίσως μερικά από έναν νέο ιό και μερικά ίσως όχι-. Ίσως οι εξετάσεις έπιαναν θραύσματα DNA που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματική αιτία θανάτου.

Ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της περιόδου του κορωνοϊού….
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία που δεν έχουν αναφερθεί είναι η ορατή πιθανότητα ότι η συντριπτική πλειονότητα των «θανάτων από Covid» προκλήθηκε στην πραγματικότητα από άλλα προϋπάρχοντα νοσήματα σε συνδυασμό με ιατρογενείς θεραπείες που συνέβαλαν σε αυτούς τους θανάτους.

Επίσης, οι σωτήριες θεραπείες που θα είχαν χρησιμοποιηθεί πριν από την εποχή Covid συχνά απορρίπτονταν σε περιόδους μετά την εποχή Covid. -Για παράδειγμα, οι συνταγές αντιβιοτικών που χορηγούνταν σε ασθενείς με πνευμονία φέρεται να μειώθηκαν σημαντικά.

Και, φυσικά, αποδεδειγμένα και ασφαλή φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη τέθηκαν εκτός νόμου ως επιλογές θεραπείας μέσω της «επίσημης καθοδήγησης για την υγεία».

Μια άλλη ανησυχητική -και εκτός ορίων- γραμμή έρευνας θα μπορούσε να διερευνήσει σοβαρά την πιθανότητα ότι αυτοί οι θάνατοι προκλήθηκαν σκόπιμα, ίσως για να δημιουργηθεί το απαιτούμενο επίπεδο φόβου που απαιτείτο για να δικαιολογηθούν τα lockdown και αργότερα το πρόγραμμα εσπευσμένης κυκλοφορίας -επιχείρηση «warp speed»- των πειραματικών «εμβολίων».

Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι εκατομμύρια γιατροί και νοσηλευτές συνωμότησαν ώστε να αυξήσουν σκόπιμα την πιθανότητα να πεθάνουν πολλοί ασθενείς υπό τη φροντίδα τους. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πρόθεση, η επίδραση των νέων πρωτοκόλλων θεραπείας -κατά τη γνώμη μου- προκάλεσε μια τεράστια αύξηση στους θανάτους.

Επίσης, αξιόπιστοι φορείς δημόσιας υγείας, όπως το CDC -ο αμερικανικός ΕΟΔΥ-, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το NIH (National Institutes of Health) και οι έγκριτοι ιατρικοί σύλλογοι υιοθέτησαν αυτά τα πρωτόκολλα, στιγματίζοντας και λογοκρίνοντας τους επαγγελματίες υγείας που διαφωνούσαν με βασικά μέρη της καθοδήγησης για τη θεραπεία του Covid.

Σκόπιμα ή όχι, η ξαφνική αύξηση των θανάτων από κάθε αιτία ήταν που εδραίωσε το αφήγημα ότι επρόκειτο για έναν πολύ μεταδοτικό και θανατηφόρο νέο ιό -και έτσι όλα όσα ακολούθησαν ήταν δικαιολογημένα.

***

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι, εξ ολοκλήρου λόγω των τεστ PCR, ο Covid έγινε η πρώτη μεγάλη απειλή για την υγεία όπου το 20% έως 80% των ανθρώπων που ονομάστηκαν «ιατρικά κρούσματα» δεν ανέπτυξαν ποτέ συμπτώματα, ούτε χρειάστηκαν οποιοδήποτε είδος φαρμακευτικής θεραπείας .

Γιατί να καθυστερήσουν την χορήγηση των τεστ PCR;
Ερώτηση : Δεν θα μπορούσε να είχε αναπτυχθεί το τεστ PCR, για παράδειγμα, τον Νοέμβριο του 2019 – αν ο ιός είχε εντοπιστεί μήνες νωρίτερα;

Απάντηση : Φυσικά και θα μπορούσε.

Το κοινό θα έπρεπε ίσως να αναλογιστεί αυτό το ερώτημα: Τι θα γινόταν αν ο ιός είχε εντοπιστεί στα τέλη Οκτωβρίου 2019 και το τεστ PCR είχε επισπευστεί και εγκριθεί στις αρχές Νοεμβρίου και όλοι όσοι είχαν λίγες μύξες άρχιζαν να κάνουν κι από ένα τεστ;

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, οι Fauci, Birx και συνεργάτες θα μπορούσαν να έχουν πείσει τον Πρόεδρο Τραμπ και τους κυβερνήτες του έθνους να υπογράψουν τα lockdown τέσσερις μήνες νωρίτερα από ό,τι το έκαναν.

Αν υποθέσει κανείς ότι θα είχαν υιοθετηθεί τα ίδια φονικά πρωτόκολλα κατά του Covid, τότε ο ίδιος πανικός αναμφίβολα θα είχε ξεκινήσει μόλις αυτά τα νέα πρωτόκολλα θα προκαλούσαν (σ.σ. αναπόφευκτα) νέες αιχμές στους θανάτους.

Στην πραγματικότητα, πολύ περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα είχαν πεθάνει καθώς πολύ περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν αρρωστήσει πραγματικά την εποχή του κρυολογήματος και της γρίπης και έτσι περισσότεροι άνθρωποι θα πήγαιναν αναμφίβολα σε νοσοκομεία και ιατρεία. -Και, για πολλούς ασθενείς, το νοσοκομείο ήταν το τελευταίο μέρος που θα χρειάζονταν να βρεθούν.

Ένα βασικό στοιχείο θα έλειπε από το επίσημο σενάριο….
Ωστόσο, σε αυτό το σενάριο, ένα βασικό στοιχείο του αφηγήματος του Covid θα έλειπε. Δεν θα υπήρχε το «ξέσπασμα της Γουχάν» που καθέλκυσε -μεταφορικά μιλώντας- αυτό το πλοίο. Η Κίνα δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί.

Αυτό που οι περισσότεροι προσδιορίζουν τώρα ως «Γρίπη της Γουχάν» μπορεί να ήταν η «γρίπη της Νέας Υόρκης» ή η «Ιταλική γρίπη» ή η γρίπη οποιασδήποτε πόλης ή χώρας που είχε μεγάλο αριθμό ατόμων που θα ήταν τώρα θετικοί στον Covid μέσω αυτού του νέου τεστ PCR.

Κατά τη γνώμη μου, οι σκηνοθέτες αυτής της παραγωγής μάλλον έπρεπε να περιμένουν μια απότομη αύξηση των θανάτων. Έπρεπε επίσης να περιμένουν τα τεστ PCR για να εκτελέσουν τη μαύρη μαγεία που δημιούργησε την πανδημία.

Τρίτον, χρειάζονταν όλοι να γνωρίζουν ότι η πανδημία ξεκίνησε σε μια χώρα εκτός Αμερικής. Ίσως η Κίνα –με τις νυχτερίδες, τις αγορές νωπών κρεάτων της και τον κομμουνισμό– έκανε ‘‘τικ’’ σε πολλά κουτάκια ως το τέλειο κορόιδο.

Όλοι στις θέσεις τους…
Αν πιστεύει κανείς ότι όλο αυτό το έπος ήταν προσχεδιασμένο, θα μπορούσε επίσης να ακολουθήσει ότι οι σκηνοθέτες της παραγωγής θα χρειάζονταν όλους τους βασικούς τους ηθοποιούς στη θέση τους, προτού τελικά ανέβει η αυλαία.

Για παράδειγμα, το Βιομηχανικό Συγκρότημα της Λογοκρισίας θα έπρεπε να λειτουργήσει για να καταπολεμήσει την «διστακτικότητα του εμβολίου» και να φιμώσει τους αρνητές.

Οι βασικοί «influencers» του κόσμου θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ένα «Big One» ήταν σίγουρα δυνατό και ότι οι αλάνθαστοι και προνοητικοί ηγέτες της δημόσιας υγείας μας είχαν ήδη αναπτύξει ένα γενικό σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

Όλοι οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης γνώριζαν ότι οι ενήλικες στο δωμάτιο είχαν ήδη προβλέψει αυτή τη σχεδόν βέβαιη παγκόσμια πανδημία και είχαν ήδη προσδιορίσει τις εντολές που θα χρησιμοποιούσαν για να σώσουν τους πάντες.

Όλοι οι κομπάρσοι σε αυτό το καστ των εκατομμυρίων ατόμων ήξεραν ποιος θα ήταν ο ρόλος τους για να βοηθήσουν αυτή την παραγωγή να πετύχει.

Έτσι, όλες οι «ασκήσεις σχεδιασμού επί χάρτου» τύπου Event 201 θα έπρεπε να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, ώστε να διαβάζουν οι βασικοί ηθοποιοί από το σωστό σενάριο. -Επίσης, μπορεί να φαινόταν περίεργο σε μερικούς ανθρώπους αν η πανδημία ξεκινούσε την ίδια εβδομάδα με αυτές τις πρόβες σχεδιασμού.

Σημεία logistics έπρεπε να διασπαρούν και ρυθμιστικοί κανόνες έπρεπε να καταπατηθούν. Για να τεθούν οι βάσεις για τις άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης και τη δημιουργία της υποδομής για τα νέα εμβόλια mRNA, διμοιρίες δικηγόρων χρειάστηκαν μήνες ή χρόνια προετοιμασίας.

Είναι πιθανό ότι τη στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι είχαν ήδη προσβληθεί από τον Covid, οι πραγματικοί υπεύθυνοι απλώς δεν ήταν ακόμα έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη.

Ή ίσως δεν επρόκειτο καν να τραβήξουν τη σκανδάλη… μέχρι που ο διευθυντής της δημόσιας υγείας της Κίνας έκανε ένα τηλεφώνημα στον ΠΟΥ που άλλαξε τον κόσμο, στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Είναι πιθανό οι «εν γνώσει» αξιωματούχοι στην Αμερική να είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανείς δεν επρόκειτο να παρατηρήσει καν αυτή τη συγκεκριμένη «σοβαρή» και εκτεταμένη επιδημία γρίπης.

Αλλά από τη στιγμή που η Κίνα έκανε αυτό το τηλεφώνημα, οι παραγωγοί θα μπορούσαν να δώσουν αμέσως το πράσινο φως στο έργο. Είναι πολύ πιθανό ότι το αξίωμα «Ποτέ μην αφήνεις μια καλή κρίση να πάει χαμένη» εφαρμόστηκε για άλλη μια φορά.

Τίποτα δεν πάει πότε όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά τα βασικά μέρη του σχεδίου προφανώς λειτούργησαν τέλεια…
Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο συγχρονισμός δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος και η πιθανότητα «πρώιμης εξάπλωσης» δεν προέκυψε ποτέ. Μέχρι σήμερα, κανείς -που να έχει σημαίνοντα ρόλο- δεν πιστεύει ότι ο ιός μπορεί να έχει ξεκινήσει κάπου αλλού εκτός από τη Γουχάν, ή ότι το συγκεκριμένο ιϊκό άλογο κάλπαζε σε όλον τον κόσμο από το φθινόπωρο του 2019.

Οι σχεδιαστές -αν θέλουμε να τους πούμε έτσι- κατάφεραν να βγάλουν τα νέα, μη εμβολιαστικά, εμβόλιά τους. Επίσπευσαν το πρόγραμμα ψηφιακών διαβατηρίων. Κανείς -που να είχε σημαίνοντα ρόλο- δεν παραπονέθηκε που οι κυβερνώντες μας ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο σε κάθε τομέα της οικονομίας και στην καθημερινή ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Όλες οι μεγάλες εταιρείες κέρδισαν ακόμη περισσότερα χρήματα και σκότωσαν ορισμένους από τους μικρομεσαίους ανταγωνιστές τους.

Οι αρχιτέκτονες της απόκρισης στον ιό –η τάξη των έξυπνων που συμμετείχε σ’ εκείνες τις ασκήσεις επί χάρτου– θεωρήθηκαν παγκόσμιοι ήρωες.

Ως μπόνους, τα lockdown και οι επιστολικές ψήφοι πιθανότατα εξασφάλισαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα επανεκλεγόταν, γεγονός που εξασφάλιζε ότι οι σκιώδεις κυβερνήτες μας θα είχαν τον «Τζο Μπάιντεν» για να εφαρμόσουν τα άλλα μέρη της σημαντικής ανολοκλήρωτης ατζέντας τους.

Η πιο σημαντική καμπάνια παραπληροφόρησης…
Στο τελευταίο μου δοκίμιο υποστήριξα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ο πραγματικός μετρ της παραγωγής και της διάδοσης παραπληροφόρησης. Η κυβέρνηση και οι πολλοί σύμμαχοί της είναι επίσης μετρ στο να μπλοκάρουν σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να απομυθοποιήσουν ή να αμφισβητήσουν τα επίσημα αφηγήματα.

Ένα από τα πολλά προγράμματα παραπληροφόρησης των κυβερνώντων μας πληροφόρησε τον κόσμο ότι αυτός ο ιός δεν άρχισε να εξαπλώνεται παρά μόνο στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 στην Κίνα.

Κάθε πρόγραμμα παραπληροφόρησης έχει τον ίδιο στόχο – να αποτρέψει τον πληθυσμό από το να γνωρίζει γεγονότα ή στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για ισχυρούς ανθρώπους, εάν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Γιατί δεν μπορούσε να μετατοπιστεί η ημερομηνία έναρξης της εξάπλωσης του ιού στην εποχή που ξεκίνησε πραγματικά; Το παραπάνω κείμενο περιγράφει τους λόγους που πιστεύω ότι έπρεπε να συμβεί αυτό. Το μόνο που χρειάστηκε για να συμβεί ήταν μια ακόμα επιτυχημένη εκστρατεία παραπληροφόρησης.
--------------------------------------------------------
* Ο Bill Rice είναι ερευνητής δημοσιογράφος. Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 12/11/2023 από το Brownstone Institute.

Πηγή


Εκτύπωση   Email