ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ !

Pin It

2023 09 09 a

 

ΠΑΤΡ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: Μήνυμα συμπαράστασης του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον Ελληνικό Λαό ……και το φυσικό περιβάλλον !!!

ΑΡΧΙΕΠ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Αρχιεπίσκοπος για πυρκαγιές: »Είμαι βαθιά συγκλονισμένος»…..«η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής συνιστά μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα για την ανθρωπότητα». !!!

ΜΗΤΡ. ΣΕΡΡΩΝ: Σερρών Θεολόγος: «Κύριε, σώσον ημάς, απολλύμεθα»…..«Ἀνάγκη ἐπιτακτική γιά ὅλους μας εἶναι νά καλλιεργήσουμε στήν ζωή μας οἰκολογική συνείδηση… νά βοηθήσουμε ὅλοι μας στήν πρόληψη καί ἀντιμετώπιση τῆς οἰκολογικῆς καταστροφῆς.» !!!

ΜΗΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Πειραιώς Σεραφείμ: »Αλήθειες για την συμφορά»………..μετά την «ΥΠΕΡμεταδοτικότητα αυτού του ιού» που γέννησε την ανάγκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ήλθαν και οι «ΥΠΕΡπυρκαγιές» που καθιστούν «ἀδιαμφισβήτητη» την «κλιματική ἀλλαγή-κρίση». !!! Πάντα large ο Πειραιώς!

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !
ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ 8Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ.
ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Πηγή


Εκτύπωση   Email