ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ

Pin It

15112022Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα σε εμπνεύσουν με το τολμηρό πνεύμα τους και τις γενναίες πράξεις τους. Μαζί με την ιστορία τους, διάβασε τα τροπάριά τους και διασκέδασε με ωραίες και έξυπνες δραστηριότητες!
Το μικρό αυτό αλλά πλούσιο σε περιεχόμενο βιβλίο περιλαμβάνει: Τον βίο των δύο μεγάλων αγίων στηριγμένο στα συναξάρια της εκκλησίας μας. Τα τροπάριά τους με απόδοση στη νέα ελληνική.

Σχέδια για να χρωματίζουν οι μικροί αναγνώστες. Δραστηριότητες και παιχνίδια για το σπίτι και την τάξη. Η σειρά "Βίοι αγίων για παιδιά" είναι κατάλληλη και για την μαζική αγορά τευχών προκειμένου να διατεθούν στα κατηχητικά σχολεία. Μέρος του υλικού προέρχεται από τον Παιδικό συναξαριστή «Δι' ευχών των αγίων". Τα κείμενα έχουν γράψει ο Δημήτρης και η Αννα Φωτοπούλου, τις δραστηριότητες σχεδίασε η Σταυρούλα Σταμάτη με τον Γιάννη Ζαννή, η εικονογράφηση είναι της Παρασκευής Χατζηθανάση Αντωνάτου και της Αγγελικής Δελεχά.

Συγγραφείς: Δημήτρης Φωτόπουλος, Αικατερίνη Χατζηθανάση-Σταμούλη, Άννα Φωτοπούλου, Εκδότης: Εκδόσεις Άθως, 2017, Σελίδες: 24.


Εκτύπωση   Email